La 101 ani, a castigat aurul la aruncarea greutatii. O bunicuta din Australia a facut furori la concursul de atletism World Masters Games de la Sydney. Ruth Frith pare, la prima vedere, o batranica simpla, cu nepoti si stranepoti. In realitate, insa, este cea mai in varsta atleta din lume. Batranica australianca de 101 ani a obtinut medalia de aur la aruncarea greutatii, in cadrul World Masters Games, o competitie de atletism care a avut loc la Sydney, scrie Cancan.

Pretinde ca poate mari sanii prin hipnoza. Un hipnotizor de scena, din Marea Britanie, pretinde ca le poate ajuta pe femei "sa-si gandeasca" marirea sanilor. David "Convingatorul de Minti" Knight, pretinde ca a avut succes in 85 la suta din situatiile intalnite iar jumatate din totalul femeilor, care au dorit o marire de sani cu peste un numar la sutien, au fost multumite de serviciile britanicului, scrie Click.

In China se vor da amenzi pentru soferii care circula cu pasageri beti. China a propus extinderea campaniei nationale impotriva sofatului in stare de ebrietate, astfel incat sa includa amenzi chiar si pentru pasageri. Propunerea, lansata de Ministerul Sigurantei Publice, are in vedere penalizarea financiara a pasagerilor care circula in masini conduse de soferi aflati sub influenta alcoolului. De asemenea, se are in vedere cresterea perioadei de inchisoare pentru soferii care sunt prinsi de mai multe ori la rand beti la volan, scrie Click.

Cerc luminos pe cer in Moscova: un fenomen bizar. O inregistrare video a aparut pe internet in urma cu cateva zile, in care apare un cerc luminos imens pe cer, deasupra Moscovei. Inregistrarea a fost facuta pe data de 8 octombrie 2009, iar expertii in OZN-uri descriu inelul luminos ca "un adevarat mister". Chiar daca filmul a aparut pe internet in urma cu numai cateva zile, a avut deja peste 100.000 de accesari, iar teoriile nu au intarziat sa apara, scrie Gardianul.

Ea a nascut de doua ori cvadrupleti si o data gemeni. O australianca a devenit cunoscuta in intreaga lume ca "super-mamica", dupa ce a nascut de doua ori cvadrupleti si o data gemeni. Dale Chalk a nascut in august 2004 si in octombrie 2005 cvadrupleti, dar, din pacate, unul dintre nou-nascuti nu a supravietuit. Cuplul mai avea doua fete de sase ani, iar in 2007, Dale a mai nascut doi gemeni. Integral in Gardianul.

La doi ani are IQ-ul cat al lui Einstein. La doar doi ani, un baietel din Marea Britanie are acelasi coeficient de inteligenta ca al lui Einstein, devenind astfel cel mai tanar membru de sex masculin al Mensa - o organizatie internationala non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie. John Stevenage, directorul executiv al Mensa a declarat ca Oscar Wrigley, care are un IQ de 160, este unul dintre cei mai inteligenti copii pe care i-a vazut vreodata. Integral in Libertatea.