A aflat de la papagal ca sotul are o amanta. Harvey, un papagal nastrusnic din Marea Britanie si-a atentionat stapana ca sotul acesteia are o amanta, informeaza News of the World, in editia electronica. Rachel Harrison, in varsta de 25 de ani, a intrat la banuieli dupa ce pasarea a inceput sa strige prin casa "Te iubesc, Claire!". La inceput, tanara a crezut ca papagalul a memorat replica de la televizor, insa mai apoi a aflat ca sotul ei Andy Thomson, in varsta de 26 de ani, are o colega de serviciu pe nume Claire. "Mi-am dat seama ca este ceva suspect in toata povestea deoarece papagalii imita ce aud. Am sunat la locul de munca al sotului meu si am aflat ca acesta a iesit la cina cu Claire. In drum spre casa l-am vazut pe Andy si amanta sarutandu-se. Datorita papagalului am descoperit ca aventura dura de aproximativ sase luni", a marturisit sotia incornorata. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cea mai scumpa carte din lume, "Birds of America", la vanzare. Cea mai scumpa carte din lume, "Birds of America" va fi scoasa la licitatie, pe 7 decembrie, la Londra, de casa Sotheby's. Volumul "Pasarile Americii" de John James Audubon cuprinde 1.000 de ilustratii a aproape 500 de specii de pasari in marime naturala. Cartea este disponibila in numai 119 exemplare, dintre care 108 sunt pastrate in biblioteci si muzee. In urma cu 10 ani, un exemplar a fost vandut pentru suma de 8,8 milioane de dolari. Lui Audubon i-a luat 12 ani sa realizeze acest studiu, timp in care a calatorit in toata America impuscand pasari, pe care apoi le atarna de un fir si le picta. Artistul a mers apoi in Marea Britanie sa isi publice cartea, pe care a promovat-o printre bogatasi. Integral in Libertatea.

Esti sexy si ai cazier? Fa-te Miss Mafia! Esti sexy si nu ai avut niciodata ocazia sa te afirmi la un concurs de Miss pentru ca ai fost la puscarie? Inscrie-te acum la "Miss Mafia", intrecere organizata in Ungaria. Concursul care se desfasoara pe internet se bucura de un real succes, pana in prezent inscriindu-se in cursa nu mai putin de 200 de tinere certate cu legea. Pentru a fi acceptate in concurs, tinerele trebuie sa aiba un aspect fizic placut, condamnari la puscarie in legatura cu retele mafiote si sa fi trecut de mai multe ori prin arestul politiei. Integral in Click.

Doi gemeni au stat opt ore in aer. Iluzionistii chilieni Nicolas Luisetti si fratele sau geaman John Paul Olhaberry au sarbatorit cu un nou record mondial implinirea a 200 de ani de la constituirea statului Chile. Cei doi au levitat timp de opt ore la sapte metri inaltime deasupra solului. Timp de 480 de minute, trecatorii si-au dat cu presupusul in legatura cu "scamatoria" pusa la cale de cei doi. Integral in Click.

Cea mai mare ciocolata din lume a fost fabricata in Armenia! Cantareste 4,5 tone! Ciocolata are dimensiuni impresionante! Cantareste 4,5 tone, are o lungime de aproximativ 5 metri si o latime de 25 de centimetri, anunta Stirile PRo TV. Predecesoarea sa provenea din Italia si a fost omologata in 2007. Tableta din Peninsula avea 3,5 tone. Integral in Cancan.

Au facut un copil impreuna, desi sunt frati. Acum se casatoresc, desi e ilegal. Un frate si o sora din Irlanda, care au avut un copil impreuna, intentioneaza sa incalce legea si sa-si uneasca destinele la sfarsitul acestei luni, scrie Irish Mail. Cei doi si-au dezvaluit povestea de dragoste in luna mai, cand au ramas socati sa constate ca sunt frati de tata si comit incest. Chiar daca sunt constienti de faptul ca este ilegal pentru doua rude sa se casatoreasca, acestia sunt hotarati sa-si petreaca restul vietii ca sot si sotie. Integral in Click.