Un cuplu de lesbiene din Australia va avea cvintupleti. Melissa Keevers, in varsta de 27 de ani, si Rosemary Nolan, de 21 de ani, spun ca sperma a provenit de la acelasi barbat american care le-a ajutat sa aiba primul lor copil. Rosemary a nascut-o pe micuta Lilly acum un an. "Am avut nevoie de o lunga perioada de timp pentru a ma obisnui cu ceea ce se intampla. Acum insa lucrurile mi se par foarte normale si sunt foarte emotionata" a povestit viitoarea mamica. Un asemenea caz este posibil o data la 60 de ani, mai ales ca o sarcina cvintupla este extrem de rara daca nu se apeleaza la fertilizarea in vitro, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A murit un celebru poligam kenyan, lasand 100 de vaduve. Atunci cand porecla ta este "Pericol", venita datorita atractiei pe care o ai la femei, atunci reputatia ta este asigurata, chiar si dupa moarte. Ancentus Akuku, un legendar poligam din Kenya, a murit din cauze naturale. El era trecut de 90 de ani. Prima lui casatorie a avut loc in 1939, devenind poligam la varsta de 22 de ani. Ultima nevasta a luat-o in 1992. Ancentus avea mai mult de 100 de sotii si vreo 200 de copii, carora le-a ales numele personal. Avea asa de multi copii incat a infiintat doua scoli pentru a-i educa. S-a calculat ca Akuku avea 104 fiice si 106 fii. Copii lui sunt in prezent ingineri, profesori, doctori sau politisti. Cel mai mare copil si aflat in viata are 59 de ani si este de profesie medic, in timp ce mezinul lui ajunsese la 3 luni in momentul in care Akuku s-a prapadit. In tineretea lui, poligamia era acceptata in Kenya. In prezent, femeile au alte drepturi in aceasta tara, lumea spunand ca ar fi aproape imposibil ca cineva sa mai egaleze recordul lui Akuku, anunta Click.

Directorul unei scoli a mancat o tarantula in scopuri caritabile. Pentru a strange bani in cadrul unei activitati cu scop caritabil, directorul unei scoli din Londra a mancat o tarantula. Aydin Onac le-a promis elevilor si profesorilor ca va manca paianjenul paros dintr-o inghititura. Pentru ca nu toate speciile de tarantule se mananca, britanicul s-a interesat care sunt comestibile si si-a comandat "gustarea" de la o ferma din Cambodgia. Tarantula a sosit la pachet, pregatita, numai buna de inghitit. Astfel, luni dimineata, Onac i-a chemat pe toti curiosii in curtea scolii si a mancat paianjenul prajit. In urma evenimentului care a durat cateva minute s-au strans 1.700 de lire sterline. "Are gust de pui prajit!", a spus directorul, adaugand ca nu a fost rau deloc, informeaza Libertatea.

Cea mai batrana virgina din Anglia a implinit 107 ani. Clara Meadmore a implinit 107 ani si sustine ca a ajuns la varsta aceasta pentru ca nu a facut sex. Clara a stiut ca va ramane o femeie singura de cand avea 12 ani si de atunci s-a concentrat numai pe viata ei. "Oamenii m-au intrebat daca sunt gay si am raspuns ca nu. Pur si simplu nu am fost niciodata interesata de sex, am fost ocupata sa fac alte lucruri mai interesante. Nu am avut niciodata un iubit si nu am fost interesata de a avea o relatie" a povestit batrana, scrie Cancan.

A luat 40.000 de euro pentru o ciupitura de fund. Nicola Furolong, un agent de vanzari din Marea Britanie, a primit 40.000 de euro drept despagubiri pentru ca a fost ciupita de fund de seful sau, in timpul unei calatorii de afaceri. Nicola Furolong, in varsta de 39 de ani, lucra la un magazin de calculatoare al companiei BMC Software Limited din Marea Britanie. Ea a fost aleasa sa-l insoteasca pe seful ei, Bart Fanelli, intr-o calatorie la Nashville, Tennessee, pentru a participa la o sedinta despre vanzari organizata de firma mama din SUA. In timpul deplasarii, femeia povesteste ca a fost invitata la barul Coyote Ugly de Fanelli, care a pipait-o si a ciupit-o de fund, spunandu-i ca ar manca-o ca "pe o bomboana gumata". Nicola spune ca a fost ciupita atat de tare, incat i-a ramas semn. A facut scandal, dar a fost avertizata sa nu faca nici o plangere impotriva lui Bart Fanelli, care detine functia importanta de vicepresedinte al companiei americane, anunta Click.

Si-a pus in ochi superglue in loc de picaturi. O americanca din Phoenix era cat pe ce sa-si piarda vederea dupa ce, zilele trecute, si-a pus in ochi superglue, din cauza faptului ca recipientul lipiciului era foarte asemanator celui in care se aflau picaturile pentru ochi. Irmgard Holm are probleme cu vederea si foloseste vreo sase medicamente pentru a se trata, potrivit Fox News. Intr-o zi cand voia sa-si puna picaturile pe care le utilizeaza, femeia a luat din greseala recipientul cu superglue si si-a pus cateva picaturi din substanta periculoasa direct in ochi. A simtit cateva secunde usturime, dupa care ochii i s-au lipit pur si simplu. Atunci si-a dat seama Irmgard ce a facut si a sunat la Salvare, informeaza Libertatea.