Cea mai lunga pisica din lume! Cea mai lunga pisica din lume este din Statele Unite si se numeste Stewie. Desi are numai 5 ani, ceea ce pentru o pisica este putin, Stewie a ajuns la lungimea de 123,19 cm si a fost inclusa in Cartea Recordurilor la categoria "cele mai lungi animale". Toti oamenii raman uimiti atunci cand o vad pe strada insa o indragesc imediat deoarece este foarte jucausa si afectuoasa, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cel mai mare piranha din lume, capturat de un britanic. Celebrul pescar de la Discovery Channel, Jeremy Wade, realizator al serialului "Monstrii Apelor" a reusit capturarea unuia dintre cei mai fiorosi pesti din lume. Mai mult, se pare ca Wade l-a prins chiar pe cel mai mare piranha din lume, dupa o partida desfasurata pe raul Congo din Africa. Cu o greutate de aproape 50 de kilograme, 1,5 metri lungime si nu mai putini de 32 de dinti, uriasul exemeplar este unul dintre cei mai periculosi pesti din lume, fiind capabil chiar un pradator de crocodili. "Nu e de gluma cu acest animal. Dintii sunt foarte ascultiti si sunt cam de aceeasi marime ca ai marelui rechin alb. In plus are o muscatura puternica si poate consuma o prada de dimensiuni similare cu a sa. Chiar au fost raportate atacuri asupra oamenilor sau crocodililor", a explicat Jeremy Wade, anunta Click.

I-a facut cadou soacrei un mozaic de 140 de metri patrati din... paine prajita. Nu e tocmai un cadou pe care sa i-l poata impacheta frumos sau un tablou pe care sa-l agate in perete. Este insa un soi de tablou, inedit, si de dimensiuni apreciabile: un mozaic realizat din 9.852 de felii de paine prajita, reprezentand bustul soacrei sale. Laura Hadland, o englezoaica de 27 de ani, este o fire artistica si a vrut sa arate cat de mult isi iubeste soacra, la implinirea a 50 de ani, si/sau.... painea prajita. Combinand cele doua componente a creat un portret al soacrei sale, cu dimensiunile 10x14 metri, din felii de paine prajita. 40 de oameni, folosind noua prajitoare, au preparat timp de sase ore feliile in diferite nuante pentru a da o tenta cat mai aproape de realitate creatiei, informeaza Libertatea.

Podea acoperita cu 100 de milioane de seminte de floarea soarelui. Ai Weiwei a creat o opera de arta formata din 100 de milioane de seminte de floarea soarelui, facute din portelan cu care a acoperit o podea uriasa. Fiecare samanta a fost pictata manual si a fost nevoie de 1,600 de oameni pentru a se ajunge la rezultatul final. Semintele au fost imprastiate in holul din Tate Modern's Turbin din Londra. Din pacate, din cauza prafului, vizitatorii nu mai au voie sa mearga pe podeaua acoperita cu milioanele de seminte si nici sa puna mana pe ele, scrie Cancan.

La 125 de ani, se catara pe munti. La varsta de 125 de ani, chinezoaica Luo Meizhen este perfect sanatoasa! Se catara pe munti ca sa adune lemne pentru foc si isi face singura toate treburile din gospodarie. Luo Meizhen, o femeie de 125 de ani din regiunea autonoma de etnie zhuang Guangxi (din sudul Chinei), uimeste expertii cu vigoarea si sanatatea ei la o varsta atit de inaintata. Este cea mai batrana persoana din tara ei si ocupa locul doi in topul celor mai varstnici pamanteni. S-a nascut la 9 iulie 1885 si a dus o viata aspra intr-un satuc de munte, de mic copil fiind obisnuita cu greutatile. Si astazi se catara pe stanci sa adune crengi de bambus pentru foc. Isi face singura toate treburile si nu se plange de nimic. A fost casatorita si a adus pe lume doua fete si trei baieti. Toti au murit, in afara de fiul cel mai mic, care are 66 de ani. Se crede ca longevitatea femeii se datoreaza faptului ca mananca putin la fiecare masa, este foarte calma si a trait intr-o zona nepoluata, anunta Click.

Constantean prins in timp ce facea sex cu iapa vecinului. Nicu Bocioaca a reusit, ieri, sa-i oripileze pe toti satenii din Potarnichea, care au fost la un pas sa-l linseze cand au auzit de isprava lui. Doua femei din localitate au povestit ca barbatul a sarit gardul in curtea vecinului si ca a profitat de blandetea Doinei, cum o cheama pe iapa. "Cand am ajuns langa curtea vecinului, Bocioaca era in spatele iepei, langa gard, si facea sex cu ea", a spus Florentina Mocanu, una dintre vecinele care l-au prins in fapt pe "armasar". Uluit de cele auzite, proprietarul animalului a depus plangere la Politie, unde amorezul a negat ca ar fi facut ceva. Oamenii din sat spun insa ca barbatul nu e la prima isprava si ca mai demult ar fi abuzat de o magarita a unei vecine, informeaza Libertatea.