SUA. O femeie a inceput sa mearga dupa 23 de ani petrecuti intr-un scaun cu rotile. O femeie din Statele Unite, care se afla in scaunul cu rotile de 23 de ani, a inceput sa mearga in timpul unei slujbe. Miracolul s-a intamplat chiar la biserica unde femeia era cantareata de gospel. La varsta de 25 de ani, Delia Roman a fost lovita cu masina de un sofer beat. Americanca nu cauta explicatii pentru fericita intamplare, dar apropiatii femeii sunt convinsi ca a fost vorba de un miracol, informeaza Antena3.

faze tariFoto: Colaj foto

Absolut retardati! Doi studenti arunca baia in aer in timp ce stau in cada plina cu apa! Cand stai in camin si nu prea mergi la cursuri pentru ca nu iti place scoala, cauti in permanenta modalitati de distractie ca sa treaca timpul. Doi studenti rusi aproape se arunca in aer, la fel ca si camera de baie, in timp ce se joaca cu cateva petarde. Baietii arunca in apa bombele si apoi incearca sa le stinga. Ele incep sa explodeze, iar tinerii isi dau seama de pericolul la care se expun, asa ca parasesc in graba locul faptei, transmite Cancan.

Primarul unui oras de langa Napoli vrea sa interzica fustele mini. Primarul din Castellammare di Stabia (30 de kilometri sud de Napoli) a pregatit o serie de norme care daca vor fi incalcate, prevad amenzi de la 25 la 500 de euro. Printre acestea, primarul vrea sa interzica fusta scurta si decolteurile adanci, anunta adevarul.it. Luigi Bobbio (PDL), primarul din Stabia are de gand sa-si puna la punct cetatenii. Acesta vrea sa introduca amenzi pentru cine face plaja in public, cine joaca mingea in parcurile publice, cine poarta jeans cu talie joasa, fuste mini sau decolteurilor atanci sau cine injura de cele sfinte. Primarul si-a motivat decizia prin faptul ca aceste masuri vor duce la mai buna "convietuire civila" in oras, transmite Libertatea.

Un cimpanzeu chel traieste intr-o gradina zoologica din India! Un cimpanzeu fara par, care sufera de alopecie, face senzatie la o gradina zoologica din India! Guru are 20 de ani si este chel, pe tot corpul sau neexistand niciun fir de par. "Am incercat mai multe tratamente, dar pana acum nu au dat rezultate, dar ne gandim sa cerem sfatul unui dermatolog", a declarat doctorul Suresh, potrivit Cancan.

Procuratura din Palermo cerceteaza jefuirea unei case... de pe Facebook. O casa virtuala din jocul "Pet Society" a fost golita de toata mobila si decorurile stranse cu grija de o italianca. Este in curs o ancheta pentru gasirea faptasului. Desi procuratura din Palermo este ingropata de dosare penale deschise mafiei si altor infractori locali, a fost constransa sa continue o ancheta legata de disparitia mobilierului virtual dintr-un joc. Stirea a fost publicata astazi pe pagina electronica a buletinului de stiri TGCOM si nu e o gluma. Paola Letizia (44 de ani) din Palermo, angajata a Registului Auto a inaintat o plangere politiei din localitate pentru ca i-au disparut atat mobilierul cat si obiectele de decor din jocul "Pet Society". Acesta ruleaza pe platforma sociala, Facebook, foarte populara in Italia, scrie Click!.

A chemat politia pentru ca nu i-a placut cina. Un pusti din Buffalo Grove, SUA, a fost nemultumit de cina pregatita de tatal sau, astfel incat a chemat politia, pentru a-l denunta pe barbat. Potrivit NBC Chicago, baiatul de 10 ani era infometat, iar tatal sau i-a dat sa manance supa cu taietei. Pentru ca nu ii place acest fel de mancare si avea chef de altceva, copilul si-a amenintat parintele ca o sa cheme politia. Nervos, tatal i-a zis ca nu are decat sa sune. Intaratat de acest lucru, baiatul a format 911, iar cand operatorul a raspuns a inchis repede. Ulterior, autoritatile au sunat inapoi si tatal a raspuns si le-a explicat ce s-a intamplat, cerandu-si scuze, relateaza Libertatea.

Va vine sa credeti ca nu sunt femei? Peste 20 de concurenti transsexuali se lupta intr-un traditional concurs de frumusete care se desfasoara anual la Manila, capitala statului Filipine. Competitia a inceput ieri intr-un hotel din suburbia Pasay City. Cu miscari languroase, concurentii si-au aranjat parul si si-au pregatit machiajul, incat nici un privitor nu ar fi putut zice ca nu sunt femei. Finala va avea loc la 26 noiembrie. Castigatorul acestei gale, intitulata "Miss Amazing Philippine Beauties" va reprezenta statul asiatic intr-o alta competitie ce va reuni cei mai frumosi transsexuali din lume, "Miss International Queen" si care anul trecut a fost castigata de japonezul (japoneza) Ai Haruna, potrivit Click!.

O femeie s-a plimbat 10 luni cu un cadavru in masina. O femeie trecuta de prima tinerete, din Costa Mesa, California, care a simtit cu adevarat greutatile vietii, s-a oferit sa ajute o alta femeie care locuia pe strazi si i-a permis sa doarma in masina sa. Doar ca, intr-o zi a gasit-o pe femeia din masina sa moarta. Nestiind ce sa faca, a acoperit cadavrul cu o patura si a varsat o cutie de bicarbonat de sodiu peste el, lasandu-l in masina. Timp de 10 luni (!) soferita a mers cu cadavrul in masina, pana zilele trecute, cand politia l-a descoperit intamplator. Agentii au fost chemati de un sofer care a reclamat ca masina in cauza bloca o alee, a declarat sergentul Ed Everett pentru Associated Press. Politistii au simtit un miros pestilential si au vazut un picior iesind de sub o patura. Cadavrul mumificat cantarea doar 13 kilograme, iar autopsia nu a aratat ca moartea sa fi survenit din cauze nenaturale. Totusi, oamenii legii au ramas cu o gramada de intrebari la care au trebuit sa afle raspunsurile. Soferita a povestit ca a intalnit o femeie fara adapost intr-un parc si i-a spus ca poate sa doarma in masina sa. Cand insa a gasit cadavrul, femeia s-a temut sa anunte politia, pentru ca si ea statea la niste prieteni si i-a fost frica de ce va urma, anunta Libertatea.

Dezbracati si arsi de vii in piata publica, in Mexic! Mai multi indivizi, acuzati de rapire, au fost dezbracati si arsi intr-o piata publica din Mexic. Patru barbati si o femeie, suspectati ca fac parte dintr-o banda de rapitori, au fost oferiti drept exemplu in fata a sute de oameni. Acestia au fost dezbracati, legati in jurul unui stalp si apoi aproape arsi de vii. In tot acest timp, ei au fost filmati si intervievati de catre un reporter. Dupa ce au fost perpeliti langa flacari, presupusii rapitori au fost dezlegati si dati pe mana autoritatilor, relateaza Click!.