Un restaurant din SUA le da mancare gratis clientilor de peste 150 kg. Un restaurant controversat din Statele Unite, care se lauda cu mancarea nesanatoasa pe care o are in meniu, are o noua oferta: grasii care trec de 150 de kilograme pot manca gratuit. Patronii restaurantului, care parca au ca tel sa le faca in ciuda medicilor nutritionisti, au o noua promotie: persoanele care le trec pragul si cantaresc mai mult de 150 de kilograme pot manca tot ce vor, cat vor si nu este nevoie sa plateasca. In plus, acestia le spun clientilor ca pot savura cel mai bine alimentele lor cu o bere rece sau o tigara. Localul 'Heart Attack Grill' (Atac de Cord) serveste de mai bine de doi ani hamburgeri uriasi, plini de grasime, intr-o atmosfera de spital - toate ospataritele sunt imbracate in asistente sexy, relateaza Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

O angajata a MAI incinge masculii pe messenger: "De mica mi-a placut p...a". O angajata a Ministerului Administratiei si Internelor face furori pe internet cu poze deocheate si limbaj obscen, incercand sa-i impresioneze pe masculii dornici de sex virtual. Are 43 de ani, un serviciu respectabil, la Interne, si o familie normala: un sot politist, membru al trupelor de interventii speciale, si o fata de 21 de ani, studenta. Sau, cel putin, asa pretinde ea. Si totusi, in spatele unei vieti aparent banale, "politista" Ioana ascunde secrete incredibile. Plecand de la o informatie potrivit careia functionara MAI s-ar distra cu barbati agatati pe internet, reporterii CANCAN au abordat-o pe aceasta pe messenger. Dupa doar cateva minute, conversatia s-a transformat intr-o adevarata spovedanie perversa. Femeia, care este angajata la U.M. 0411 - Serviciul Aprovizionare-Depozitare al MAI, cu sediul pe bulevardul Timisoara din Capitala, a inceput sa-i povesteasca jurnalistului incognito ca adora pozitia 69, ca se simte bine atunci cand pozeaza dezbracata si, mai ales, cand stie ca pozele deocheate sunt admirate de prietenii ei virtuali, scrie Cancan.

Homosexualii spanioli s-au sarutat in fata Papei Benedict al XVI-lea. Aflat in weekend in Spania pentru o vizita de doua zile, Papa Benedict al XVI-lea a avut parte de o surpriza neplacuta din partea comunitatii gay. Acesta a fost intampinat ieri la Barcelona de 200 homosexuali, barbati si femei, care s-au sarutat in mod demonstrativ la trecerea Suveranului Pontif. Timp de cinci minute, membrii comunitatii gay s-au sarutat, in timp ce convoiul Papei se indrepta catre Sagrada Familia. Papa Benedict al XVI-lea a sfintit duminica Sagrada Familia, ridicand la rang de bazilica edificiul proiectat de arhitectul Antoni Gaudi si aflat inca in constructie la 128 de ani de la inceperea lucrarilor, potrivit Libertatea.

A devenit femeie, apoi si-a schimbat din nou sexul. Acum se insoara cu o femeie. Un milionar din Marea Britanie a povestit cum si-a schimbat identitatea sexuala de doua ori, nemultumit de felul in care se simtea. Charles Kane este un barbat bogat de 50 de ani, care nu se fereste de felul cum este etichetat. In urma cu 23 de ani, deprimat dupa divort, acesta a decis sa devina femeie, asa ca a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pe operatii si tratamente de schimbare de sex. S-a transformat in Samantha Kane, o femeie fatala, insa pentru ca nu s-a putut acomoda cu sentimentele noi cauzate de hormonii feminin si pentru ca partidele de sex ca femeie l-au dezamagit, acesta a decis sa redevina barbat. In 2004, Charles a cheltuit alte 25.000 de lire sterline pentru a-si scoate silicoanele si a-si reconstrui aparatul genital, informeaza Click!.

Cea mai scumpa bere din lume costa 800 de dolari si e facuta din gheata din Antarctica. O sticla din cea mai scumpa bere din lume, 'Antarctic Nail Ale', fabricata in Scotia, este vanduta la pretul de 800 de dolari. Ce are mai special aceasta bautura este ca a fost facuta din gheata topita din Antarctica. Compania Nail Brewing a fabricat doar 30 de astfel de beri, din gheata adusa din Antarctica in timpul ultimei campanii pentru salvarea balenelor din Oceanul Sudic a Societatii pentru Conservarea Mediului Sea Shepherd. "Mai mult de 80% din bere este apa, astfel ca Antarctic Nail Ale ar putea fi cea mai veche si mai pura bere din lume", a declarat unul dintre berarii care s-au ocupat de imbutelierea bauturii, informeaza Libertatea.

A facut imprumut ca sa-si puna carton pe casa. O batranica din cartierul Aparatorii Patriei a fost nevoita sa faca un credit ca sa poata trece cu bine peste iarna. Cum femeii ii ploua in casa, ea a trebuit sa se imprumute pentru a-si cumpara carton. Cu o pensie de 490 de lei din care trebuie sa isi cumpere medicamente si mancare, Maria Stefan abia isi duce zilele. Cum iarna bate la usa, ea a facut un credit de 820 de lei la Casa de Ajutor a Pensionarilor pentru a-si putea cumpara carton. In ajutorul femeii mai vin sora si nepoatele, dar si ele o duc greu. Spre norocul ei, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a impartit la peste 240 de familii lemne provenite din toaletarea copacilor. Fiecare familie a primit cate trei metri cubi de lemne. Cu acestea, batrana spera sa poata trece peste iarna, scrie Cancan.