Isi ingroapa sotia de vie pentru ca bataia e prea putin. Un barbat din Rusia isi umileste sotia cu un gest cat se poate de socant. Rusul isi ingroapa consoarta de vie pentru ca bataia nu mai e de ajuns pentru a-i arata femeii cine e stapanul casei. Dupa ce sapa groapa isi baga nevasta in ea si inainte sa toarne pamant peste femeie o calca bine in picioare de parca ar vrea sa o indese acolo, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O berarie din Mexic sustine ca a produs prima bere din lume directionata catre consumatorii din comunitatile de homosexuali. Berea, care are un gust usor de miere, va fi vanduta initial consumatorilor homosexuali din Mexic, Columbia si Japonia. Eticheta de pe sticlele de bere a fost conceputa in asa fel incat sa poata fi dezlipita si purtata ca un simbol al mandriei homo-lesbiene. Berile "Purple Hand" si "Salamandra" sunt deja comercializate in unele baruri si restaurante din Guadalajara, Mexico City si pe plajele din Puerto Vallarta si Los Cabos, numele lor fiind relationate cu simboluri si culori ale comunitatilor de lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexual, scrie Antena 3.

Face sex cu teava de esapament in fata prietenilor. Prostia nu are margini uneori, lucru dovedit pe deplin de unii oameni care se inregistreaza facand unele din cele mai cretine lucruri. Astfel, individul din imaginile de mai jos considera ca este foarte interesant sa faca sex xu tevile de esapament ale masinilor din parcare, in fata prietenilor sai. Toata lumea se distreaza in timp ce "protagonistul" porneste alarme facand sex cu esapamentul autovehiculelor, scrie Click.

O batrana din Arad si-a cumparat loc in strana cu 6.600 de lei!. A fost bataie, zilele trecute, la biserica din Cintei, Arad, pe un loc in strana bisericii. Preotul parohiei, Nicu Preda, a scos la licitatie un scaun pentru slujbele de duminica, dupa ce fostul proprietar a trecut in nefiinta. Cateva batranele, dar si un cioban instarit s-au intrecut in oferte, castigatoarea fiind Catita Matei (82 de ani), o femeie care a licitat rezervarea locului cu 6.600 de lei. Vecinele Catitei Matei au discutat indelung pe ulita despre licitatia de la biserica "Am pornit de la 500 de lei, apoi am dat fiecare pana cand am putut. Ciobanul s-a oprit la 6.500, eu am mai dat 100 si l-am luat!", ne-a spus fericita Catita Matei, scrie Libertatea.

Si-a ucis iubitul cu 50 de ani mai batran pentru ca voia s-o paraseasca. O femeie de 29 din Virginia si-a omorat iubitul de 77 de ani cu carja de care acesta se folosea ca sa se deplaseze pentru ca voia s-o paraseasca. Barbatul avea o vila luxoasa, multi bani si o rasfata pe tanara cu vacante exotice, haine si bijuterii scumpe. Aceasta insa isi petrecea timpul pe site-uri de socializare unde avea statutul de femeie libera. Iubitul de 77 de ani a aflat de acest lucru dar si de cateva dintre aventurile tinerei si a intentionat sa incheie relatia, scrie Cancan.

Un roman s-a impuscat in cap, incercand sa explice interlocutorului ce e ruleta ruseasca. Incredibil, dar adevarat! Un barbat, de nationalitate romana, aflat la volanul masinii, i-a povestit pasagerului de pe locul din dreapta ca a participat la o ruleta ruseasca. Pentru a se face mai bine inteles, a scos pistolul, l-a pus la cap si a tras, murind pe loc. In autoturismul in care se afla romanul se mai afla, pe scaunul din dreapta, un tanar din Laredo. Acesta a reusit sa traga frana de mana in momentul in care soferul s-a impuscat in cap, oprind masina in mijlocul drumului, scrie Click.