Vaduva lui Kurt Cobain a tras cenusa sotului pe nas. Fostul solist al trupei Nirvana nu se rasuceste in mormant, ci in plamanii fostei sale sotii. Nici dupa 17 ani de la moartea sotului ei, Courtney Love nu si-a revenit din suferinta. Intr-un interviu pentru RadarOnline.com, vaduva legendei rock a declarat ca a facut mai multe gesturi disperate pentru a-si regasi sotul. Unul dintre acestea a fost sa prizeze o parte din cenusa lui Cobain. Ea a spus ca a pus ramasitele lui Cobain pe o masa din sticla si le-a tras pe nas ca pe cocaina, intr-o seara in care era deja drogata si beata, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

O chinezoaica fara degete la o mana canta dumnezeieste la pian. O adolescenta chinezoaica lasa publicul cu gura cascata cand se asaza la pian si incepe sa cante. Desi nu are degete la mana dreapta, ea da un mini recital senzational interpretand "Souvenirs d'enfance". Pe scena ea uita de handicapul sau si reuseste sa impresioneze si cel mai critic spectator, scrie Cancan.

A mancat-o leopardul pe platoul de filmare. Regizoarea Veronika Bauriedl, de 46 de ani, a fost atacata de felina dupa ce terminase o scena. Drama in lumea filmului german. O regizoare a fost sfartecata de un leopard in Namibia, la cateva secunde dupa terminarea unei scene de filmare. Veronika Bauriedl, de 46 de ani, si echipa serialului de supersucces "Um Himmels Willen" (In voia Domnului), la care se uita circa sapte milioane de germani, se pregateau sa incheie o noua zi de activitate, scrie Click.

Cel mai scump caine din lume - un pui de Mastif Tibetan a fost vandut cu 1,5 milioane de dolari. Un Mastif Tibetan s-a vandut in China pentru 1,5 milioane de dolari. Cainele are 11 luni si 82 de kilograme, il cheama "Hong Dong" si are blana rosie. A fost cumparat de un multimilionar din nordul Chinei care a facut avere din minele de carbuni. "Hong Dong" este considerat un specimen perfect, noul proprietar poate sa-si recupereze banii investiti atunci cand isi va da cainele la imperecheat. Crescatoriile de caini platesc mii de dolari pentru a avea pui de la un asemenea specimen, scrie Gandul.

Si-a distrus bolidul Lamborghini Gallardo, cu ciocanul. Un chinez, proprietar de Lamborghini Gallardo L140, a decis sa-si nenoroceasca masina in public pentru a-si arata dezaprobarea fata de maniera in care producatorul stie sa ofere servicii de calitate. Afaceristul din Qingdao spune ca motorul masinii sale n-a mai pornit la 29 noiembrie 2010, la sase luni de cand il achizitionase. El a contactat dealerul de masini, acesta trimitand o platforma de ridicat automobile. Atunci cand bolidul a fost returnat proprietarului, acesta a remarcat cu stupoare ca problema la motor persista. In plus, o bara si sasiul erau atinse, probabil in urma tractarii, scrie Click.

Pamantul vazut din satelit - cele mai ciudate imagini - de la autostrazile deformate, la lacul cu apa rosie sau presupusul OZN. Hartile 3D "Google Earth" ofera vederi prin satelit in timp real a muntilor, vailor, oraselor, drumurilor pana si imagini subacvatice unde utilizatorii pot sa vada fundul oceanelor si barierele de corali. Insa, tehnologia este inca in dezvoltare si unele imagini 3D vazute cu ajutorul satelitilor sunt deformate, iar peisajele din ele arata ca de pe o alta lume. Programatorul si artistul Clement Valla a colectionat zeci de astfel de imagini ciudate vazute cu ajutorul satelitilor. Intreaga colectie poate fi vazuta pe site-ul lui oficial, scrie Gandul.