Un barbat s-a ales cu o amenda consistenta dupa ce a gasit 16.000 de dolari si i-a returnat! Robert Adams din Arlington Heights si-a dat intalnire cu o domnisoara, dar aceasta nu s-a prezentat. De suparare barbatul de 54 de ani a decis sa se imbete. Cum nu avea prea multi bani la el, a mers la bancomat pentru a scoate. Aici, surpriza! Langa automat a descoperit un saculet plin cu bani. 16.000 de dolari a fost suma gasita de american. Barbatul a luat saculetul, s-a suit in masina si a condus pana la cea mai apropiata sectie de politie. In loc sa ii multumeasca pentru fapta facuta, politistii l-au amendat cu 500 de dolari pe motiv ca el nu a mers in banca respectiva pentru a lasa sacul, iar politistilor le-a declarat ca l-a gasit langa locuinta sa. "Accept amenda. Imi pare rau pentru toata incurcatura", a declarat Adams, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Olandezii si-au tras parc in aeroport! Au plantat un copac de 130 de ani in terminal! Incepand de anul acesta, pasagerii din aeroporul Schiphol, Amsterdam, vor putea astepta avionul in incinta "terminalului verde", un parc tematic, ideal pentru relaxare. Dincolo de punctul de verificare a pasapoartelor, pasagerii vor putea acum sa-si petreaca timpul la aeroport intr-un cadru surprinzator, asezati langa un arbore si ascultand ciripitul pasarilor, anunta descopera.ro. Trecerea de la peisajul urban la cel inverzit este anuntata de un copac in varsta de 130 de ani si care a fost adus aici pentru a fi salvat, dupa ce habitatul sau natural a fost distrus. Printr-o tehnica numita "mixed reality" oamenii se pot bucura de proiectii cu fluturi, sunete de animale si pasari care creaza o atmosfera asemanatoare celei dintr-un parc. Airport Park isi propune sa reflecte pacea si seninatatea parcurilor de oras in mijlocul agitatiei cotidiene, anunta Libertatea.

S-au dus la altar cu masinile costumate in mire si mireasa! O nunta cum nu s-a mai vazut in tot Brasovul! De asta au avut parte Laurentiu Ciudor si iubita lui, Luciana. Dupa modelul american, spun unii. Mirele s-a dus la Altar cu o masina model Smart, pe care mirii au costumat-o cu un papion cat toate zilele, iar capota a fost acoperita de un joben imens. Mireasa a venit si ea la cununia religioasa cu o masina acelasi model, dotata cu o pereche de buze si cu un voal bogat. Mirii au spus pentru Observator ca au vrut o nunta speciala. Si au avut-o! Tinerii insuratei au atras toate privirile cand au defilat prin orasul de sub Tampa cu masinile lor gatite de nunta, informeaza Click.

Cada capitanului Titanicului a fost descoperita intacta dupa ce a stat aproape 100 de ani pe fundul oceanului. Cada de baie de portelan a capitanului navei Titanic, Edward Smith, a ramas intacta in cabina acestuia, chiar daca timp de 100 de ani a stat pe fundul oceanului. Capitanul Smith a murit odata cu scufundarea navei Titanic, pe 14 aprilie 1912, fiind unul dintre cei aproximativ 1.500 de oameni care si-au pierdut viata in tragedie. Instalatia cazii permitea atat alimentarea cu apa proaspata, cat si din ocean. Fotografia ce infatisa cada a putut fi admirata in cadrul unui proces legat de drepturile de recuperare a epavei, iar cei prezenti au fost invitati sa ia parte la un tur tridimensional al partii din spate a vaporului, pupa, scrie Cancan.

Un designer francez a creat balerinii cu toc. Creatorul de incaltaminte francez Christian Louboutin a creat o pereche de pantofi incredibili de inalti si imposibil de purtat chiar si pentru Victoria Beckham, obisnuita sa mearga pe tocuri uriase. Designerul a decis sa realizeze o pereche unica de pantofi, cu tocuri de-a dreptul ametitoare, de 20 de centimetri. Pornind de la balerini, Laboutin a adaugat tocuri de 20 de cm si a acoperit pantofii cu cristale Swarovski. Neobisnuitii balerini au fost licitati in cadrul unui eveniment dedicat stringerii de fonduri pentru "English National Ballet". La randul lor si alti creatori precum Erdem, Giles Deacon, Moschino, Roksanda Ilincic si Julien Macdonald au donat in acelasi scop piese inspirate din balet, anunta Gandul.

Trei pescari au gasit un calamar de 90 de kilograme. Calamarii sunt cosiderati o delicatesa si sute de tone de calamar sunt consumate zilnic in intreaga lume. Trei pescari americani au reusit insa caputra vietii lor dupa ce au capturat un calamar urias care cantarea 90 de kilograme. Trei pescari Florida au reusit sa captureze un calamar urias a carui lungime masura 7 metri, in conditiile in care lungimea medie a unui astfel de molusca nu depaseste cativa centimetri. Exemplarul a fost descoperit de pescari plutind mort in apele Atlanticului. "Era ceva ce nu am mai vazut niciodata in vietile noastre", a declarat Robert Benz, unul dintre pescari. Cu toate acestea, specialistii nu sunt au fost uimiti de descoperire si au declarat ca in Ocean exista exemplare care pot cantari si o tona, informeaza Libertatea.