Au inghesuit 1.120 de litri de titei intr-o Dacia Break. Trei hoti de produse petroliere au fost prinsi de jandarmii argeseni in momentul in care terminasera de incarcat intr-o masina zeci de bidoane de plastic pline cu titei furat dintr-o conducta. Cand au scos bidoanele din autovehicul, oamenilor legii nu le-a venit sa creada ca intr-o batrana Dacia Break au incaput nici mai mult, nici mai putin de 1.120 de litri de titei, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

A pierdut juma' de creier si a devenit artista. Minune! Tanara rusoaica Taisia Sidorova a devenit o pictorita extrem de talentata dupa ce i s-a scos o jumatate de creier. aisia Sidorova, o tanara de 21 de ani din Sankt Petersburg, a vazut moartea cu ochii in urma cu cativa ani. Emisfera stanga din creierul ei a fost complet zdrobita, intr-un cumplit accident de circulatie. Aschii din craniu s-au amestecat cu materia cenusie in urma loviturilor ingrozitoare pe care le-a suferit. Medicii au indemnat-o sa faca schite, ca terapie de recuperare. Asa s-a descoperit ca, dupa accident, tanara a capatat un talent iesit din comun la desen, scrie Click.

O maimuta subnutrita, confundata de chinezi cu un extraterestru. Localnicii din Gezhai, aflat in provincia chineza Henan, s-au panicat dupa ce o femeie a descoperit un animal ciudat care ii fura castravetii din casa. Femeia a crezut ca era un iepure, pana cand i-a vazut fata de "extraterestru". Doamna Mao a sunat speriata la politie, care nu a crezut-o pana cand nu le-a adus la sectie animalul. Expertii au examinat animalul, care era de fapt o mica maimuta subnutrita, atat de slaba incat i se vedeau coastele prin piele, scrie Realitatea.net.

Un minor a supravietuit dupa ce i-a intrat un bat in gat. Dez Heal, un minor de doar 13 ani din Virgina, SUA, a supravietuit dupa ce a suferit un accident in urma caruia un bat de bambus i-a strapuns gatul. Potrivit Huffington Post, Heal si amicii lui se jucau pretinzand ca sunt luptatori Nninja. Heal a ascuns un bat de bambus sub tricou, a facut o saritura si batul i-a strapuns partea dreapta a gatului. Copilul a fost dus de urgenta la spital unde medicii s-au chinuit cinci ore sa-i scoata batul din gat, scrie Click.

Cercetator american: Al trelea Razboi Mondial poate incepe din SUA. Intr-o analiza a unui specialist american in aparare, prezentata in presa din Rusia, se avanseaza ideea ca SUA ar cauta cu orice pret izbucnirea celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Un conflict cu Iranul ar fi factorul declansator, scrie Libertatea.

In curand, toata muzica din lume se va gasi pe un singur site! Site-ul muzical suedez Spotify intentioneaza sa se inzestreze cu cel mai mare catalog muzical din lume si doreste sa le propuna utilizatorilor sai "toata muzica din lume", a ajuntat, joi, patronul sau Daniel Ek, cu ocazia unei conferinte de presa in Statele Unite, scrie Cancan.