Din intelepciunea Andreei Mantea

Foto:

Iepurasul Playboy este mandra de felul cum arata si ii place sa iti puna trupul in evidenta ori de cate ori are ocazia. Cat despre sex, focoasa bruneta spune ca ar face oriunde daca ar avea chef. "Sex am facut si in locuri publice. E normal sa faci sex unde iti vine", a spus Mantea despre fanteziile ei sexuale. (Cancan) Pai dupa ce fata a inceput de mica cu sexul in grup, cu fete, cu baieti... o credem.

"Emil Boc spune ca "Ponta are vise erotice"

Premierul Emil Boc a respins acuzatiile liderului PSD cu privire la actiunile de intimidare a alegatorilor si viciere a votului la alegerile de duminica din Neamt si Maramures.

"Cine sa-i intimideze si cu ce? Eu cred ca sunt vise erotice ale lui Victor Ponta, pur si simplu, pentru ca, din punctul meu de vedere, in momentul in care iti nominalizezi candidati controversati, stiu ca la Maramures a fost ambitia personala a lui Victor Ponta sa-si impuna un apropiat de-al lui candidat controversat care nu este acceptat nici de cei de acolo si acum striga frauda. Ar fi bine sa se uite mai bine in oglinda", a raspuns azi Boc legat dacuzatiile aduse de Ponta. (EvZ)

Victor Ponta i-a dat o replica "la fel de inteligenta si acida" la Realitatea TV spunand ca "Boc nici nu stie ce e erotic".

Becali are un nou jucator preferat la Steaua, Iliev l-a cucerit pe patronul din Ghencea prin credinta sa.

Patronul stelist l-a rasplatit pe bulgar cu inca un an de contract si a spus ca nu il va critica niciodata pe fotbalist. "L-as tine toata viata la Steaua pentru ca s-a gandit la Dumnezeu imediat cum a salvat acea minge de pe linia portii cu Zicu si si-a facut cruce. A cerut voie antrenorului sa plece din cantonament sa se spovedeasca de Sfanta Maria", a declarat seful Stelei. (Cancan) Cine pariaza pe "nu-l va critica? Aud? :)