Dan Diaconescu, seful partidului PP-DD, a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, ca partidul sau va intra in Parlament cu peste 30% din voturi fiindca USL-ul este in cadere libera, iar "PDL-ul nu ar trebui sa faca nici pragul electoral".

Dan DiaconescuFoto: AGERPRES

"Eu am mai multe teluri in viata: am vrut sa-mi fac propriul ziar si am reusit, am vrut sa-mi fac propria televiziune si am reusit, am vrut sa OTV-izez toata tara si am reusit si sunt mandru de asta. Ceea ce am aruncat eu la gunoi altii au luat de bun. Sunt un trend setter si sunt copiat de ceilalti"

Controversatul om de televiziune este convins ca va reusi sa obtina peste 30% din voturi la alegeri fiindca celelalte partide nu fac decat sa se macine intre ele, au o oferta exprirata si necredibila, iar Partidul Poporului-Dan Diaconescu este din ce in ce mai iubit si mai credibil dovada fiind si faptul ca el este singurul lider de partid "care mai afce bai de multime"

"Acum cativa ani toti spuneau ca Diaconescu nu are nicio sansa sa-si faca partid si iata ca ne-am facut, apoi au zis c anua vem nicio sansa s aintram in parlament, iar cum toti zic ca vom intra in Parlament. Acum toti zic ca nu avem nicio sansa sa facem 30% la alegeri dar vom vorbi dupa", a declarat seful PP-DD.