Costul total al manifestarii de la National Arena se ridica la aproximativ 139.000 de euro fara TVA, a declarat vineri seara, int-o emisiune la Antena 3, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit Mediafax, Dragnea a precizat ca in suma de 139.000 de euro sunt incluse: inchirierea stadionului - in jur de 40.000 euro, serviciile de paza, serviciile de curatenie, branding si tiparire de materiale electorale, alte cheltuieli.

"Au venit in Arena Nationala membri din 168 de organizatii, au venit 80.000 de oameni. Toate cele 40 de organizatii judetene au achitat costul deplasarii si ei la randul lor au platit din cotizatiile membrilor, adica cei care au venit la stadion", a spus Dragnea, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca au existat reprezentanti judeteni ai PSD care au venit cu trenul, cum ar fi cei de la Constanta, sau cu masina personala, costul drumului fiind suportat de fiecare organizatie in parte. "Ba chiar au fost probleme in judete, ca se bateau pe firmele de transport. Daca ar fi facut socoteala d-na Roberta Anastase, poate ca ar fi iesit doua milioane", a mai spus secretarul general al PSD.

Pe de alta parte, acesta a mentionat ca duminica va avea ultima discutie legata de candidatura sa pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. "Sunt din ce in ce mai inclinat sa candidez, duminica voi avea o ultima discutie. (...) Pana la urma trebuie sa schimbam modul de a guverna in Romania, trebuie sa avem o alta abordare", a argumentat Liviu Dragnea.

Acesta a aratat ca ar putea lua cu el si doi primari. "Daca voi candida si cred ca voi face lucrul acesta voi lua cu mine doi primari, cel din Turnu Magurele si cel din Zimnicea", a adaugat Dragnea.