Dana Nastase, sotia fostului premier Adrian Nastase a discutat intr-o interventie telefonica la Antena 3 despre avizul de eliberare conditionata: "Avand in vedere vedere varsta lui Adrian este posibil sa execute o treime din pedeapsa, asta inseamna opt luni de zile. El a ales sa scrie o carte si ca urmare a castigat pentru libertatea lui, 45 de zile. Termenul de 12 februarie banuiesc ca a fost dat aleatoriu de calculator. Asta inseamna la 35 de zile de cand a fost dat avizul de eliberare conditionata. Dar decizia comisiei trebuie sa fie validata si de un judecator. Vom face tot ce putem sa devansam termenul de 12 februarie".

Dana NastaseFoto: Agerpres

Referitor la persoanele care au ceva de obiectat la ideea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase: "Singurul lucru care nu mi se pare normal e ca un membru al CSM (Cristi Danilet -n.red.) sa se antepronunte in cazul unui dosar care este pe rol."

Despre prima vizita la penitenciarul Rahova: "Cand am intrat in acea zona a inceput un zgomot ingrozitor, se batea cu canile in gratii. La inceput nu am stiut ce se intampla, dar apoi am aflat ca toti detinutii se uitau in direct la televizor, la cum intram noi. Scandau incurajari pentru noi".

Sotia fostului premier a concluzionat: "Eu cred ca stia atunci ca va fi condamnat, pe 19 si 20 (iunie n.red.) ".