Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, in urma celor intamplate lui Sorin Oprescu, competitia politica pentru Primaria Capitalei se "reseteaza" total.

"Competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu. Pentru stanga nu este un lucru bun, nu este un lucru fericit, nu este ceva care ne bucura, o sa vedem cum decurge dosarul, cercetarile, care este evolutia, ne aflam in fata unei situatii complet noi. PSD trebuie sa se gandeasca serios la o candidatura serioasa si credibila la primarie si cred ca vom avea aceasta putere, dar sa vedem ce se intampla cu Sorin si cu acest dosar - nici macar in dosarul meu, pana la hotararea instantei nu am comentat - dar nici nu pot sa ma prefac sa spun ca omeneste nu imi pare rau de Sorin. Sper din tot sufletul sa fie pana la urma nevinovat, dar nu am de unde sti asta. Nu e usor, nu stiu ce e acolo", a spus Dragnea, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca nu va comenta nimic despre dosarul lui Sorin Oprescu si a adaugat ca nu mai crede "in scenarii" care spun ca lui Oprescu i s-a inscenat ceva pentru a-l elimina din lupta politica.

"Iau act de aceasta actiune, nu imi pierd timpul sa ma gandesc ca poate sa fie un scenariu sau nu, nu cred ca asa trebuie condus un partid si gestionata actiunea politica. Noi, la partide, trebuie sa discutam despre politici publice, despre ce putem sa facem pentru oameni, chestiuni de genul acesta. Eu refuz sa cred ca e vorba despre un scenariu, daca, Doamne fereste, este adevarat ce este acolo", a mentionat Dragnea.

Procurorii DNA l-au retinut duminica dimineata pe Sorin Oprescu, primar al municipiului Bucuresti, pentru luare de mita.