Indragostita de Romania inainte de a-l cunoaste pe viitorul sot, in urma cu 20 de ani, Valerie Ciolos Villemin a povestit in primul sau interviu acordat presei de la noi, pentru Europa FM, despre legaturile extrem de puternice cu tara noastra, despre pasiunea sa pentru muzica dar si despre planurile pe care le are dupa terminarea mandatului actualului premier.

Valerie Ciolos a venit pentru prima data in Romania in 1995 si se declara indragostita de Romania si, mai ales, de comunitatile rurale de la noi din tara. "Imi plac bunicile care stau in fata usii, pe banca si se uita la tine si te saluta", a spus Valerie Ciolos Villemin, intr-un interviu pentru Europa FM.

Aceasta a precizat ca se simte "romanca in suflet" si in prezent incearca sa-si completeze dosarul pentru obtinerea cetateniei romane.

Intrebata daca va ramane in Romania dupa ce Dacian Ciolos isi va termina mandatul de premier, aceasta a raspuns: "Da, acesta ar fi planul, as vrea sa stau aici pentru ca eu ma simt de aici. Eu as vrea sa raman aici".