Marian Munteanu, invitat miercuri seara la emisiunea ''Sinteza Zilei'' de la Antena 3, a declarat ca Teodor Atanasiu l-a contactat din partea PNL pentru a discuta despre candidatura la Primaria Capitalei, insa nu a putut preciza ziua in care i s-a facut propunerea: "A fost luni. Sau marti. Nominalizarea mea cand a fost? Nominalizarea mea a fost acum trei zile. (...) Acum 3 zile? sau 4?", potrivit Gandul. Reamintim ca Ludovic Orban s-a retras luni din cursa pentru Primaria Capitalei, dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA, iar anuntul oficial privind candidatura lui Marian Munteanu a fost facut de liberali marti dupa-amiaza. Marian Munteanu a facut aceste declaratii miercuri seara, la o zi dupa anuntarea candidaturii sale.

Marian MunteanuFoto: munteanu.ro

Munteanu a mai povestit ca a fost contactat de prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu pentru a discuta despre candidatura. ''Nu sunt sigur... sa nu gresesc. Cred ca dl Atanasiu sau dl Predoiu, chiar nu stiu cum au discutat dansii'', a spus initial Marian Munteanu. Peste cateva momente, el a adaugat ca nu il cunostea pe Catalin Predoiu si a afirmat: ''M-a sunat domnul Atanasiu''.

''Cred ca m-a sunat ca sa avem aceasta discutie, am vorbit odata cu vreo cateva zile in urma, dar nu era vorba de candidatura, profitand de vechea mea discutie cu dl Orban, mi-a zis . Am zis ca sunt deschis cu orice candidat de la Primarie daca vrea sa faca punctele astea pentru cetateni si dupa vreo patru zile, era cu o zi inainte de nominalizare, mi-a dat telefon, zice: . Eu ma gandeam ca o sa discut cu un alt candidat (...) si atunci mi-au facut propunerea. Sa stiti ca am fost surprins'', a subliniat Marian Munteanu.

Intrebat cind a avut discutia cu liderii PNL, Marian Munteanu a spus ca nu isi aminteste: "A fost luni. Sau marti. Nominalizarea mea cand a fost? Nominalizarea mea a fost acum trei zile (a fost cu o zi inainte de momentul interviului, n.r.). (...) Acum 3 zile? sau 4? Acum de curand m-a sunat. Nu m-am gandit sa tin minte ziua."