Elena Udrea il critica pe fostul premier Victor Ponta pentru ca "nu are curajul" sa spuna despre cine este vorba in postarea sa de joi seara de pe Facebook in care afirma ca "poate Coldea ordona, dar altcineva executa", potrivit Agerpres.

Elena Udrea (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Dl Ponta si acum, pana si in acest moment, ramane un fricos. Daca dl Ponta cat a fost prim-ministru ar fi avut curaj sa actioneze conform legilor din aceasta tara si functiei pe care o avea, nu eram in situatia de astazi cu Romania, cu sistemul creat de Coldea si Kovesi. Dl Ponta nu ne spune despre cine este vorba. Trebuie sa facem ghicitori sa vedem cam cine ar putea sa fie", a afirmat Udrea intr-o interventie la RTV.

Intrebata daca ar putea fi vorba in postarea lui Ponta despre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Elena Udrea a raspuns: "Putem face aceasta supozitie".

Fostul premier Victor Ponta a scris joi pe contul sau de Facebook ca si dosarul sau, la fel ca si cel al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, "a fost facut" tot in biroul de la Cotroceni, dar cu diferenta ca seful statului era Klaus Iohannis, nu Traian Basescu. Ulterior, Ponta a completat postarea, afirmand ca in ambele situatii in biroul prezidential era prezenta o alta persoana decat generalul Coldea, iar aceasta "executa".

"(...) NU Generalul COLDEA a fost in birou la Basescu / Iohannis! Poate Coldea ordona (nu stiu) dar altcineva executa (asta stiu)!", a scris Ponta pe reteaua de socializare.