Invitat in cadrul emisiunii "100%" (Realitatea TV) omul de afaceri Dinu Patriciu l-a acuzat pe Robert Turcescu si Tatulici ca au facut o mascarada in cazul accidentului de masina al lui Ludovic Orban. Patriciu spune ca Ludovic Orban nu a mai baut de 8-9 ani, iar cei doi moderatori amintiti precum si propriul cotidian, Adevarul, au abordat gresit subiectul.

Cunoscutul om de afaceri prognozeaza ca dupa scaderea leului si a bursei in romania vor scadea semnificativ preturile la imobiliare.

Intrebat despre modul cum decide sa dea bani pentru campaniile electorale, Patriciu a spus ca are simpatii si antipatii, acesta fiind singurul criteriu pe care il are pentru finantarea unui partid politic.

Cel mai bogat roman s-a declarat scarbit de excesul de stiri politice si acuza media ca induce o adevarat isterie in randul populatiei desi oamenii nu mai sunt interesati de astfel de subiecte. Patriciu a dat exemplu ziarul pe care-l patroneaza, Adevarul, care nu are decat doua pagini de politica.

Desi spune ca-l preocupa politica dar nu-l intereseaza jocurile politice, Patriciu nu crede ca ar trebui culpabilizata legatura dintre politic si economic ,mai ales in situatia din Romania unde mediul politic si politicienii nu mai inteleg deloc mediul de afaceri.

Referindu-se la lupta pentru primaria genrala, Patriciu crede ca seful PIN, Cozmin Gusa, a gresit cand a decis sa candideze pentru functia de edil al Capitalei.