Premierul Viorica Dăncilă este o persoană simplă şi fără orgolii, a afirmat joi seară, la Antena 3, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, întrebat cum este ca prim-ministru Viorica Dăncilă, relatează News.ro.

Eugen Teodorovici si Viorica DancilaFoto: Agerpres (editat)

"Este o persoană fără orgolii, fără aceste orgolii ieftine; este o persoană simplă, în sensul bun al cuvântului. Ascultă, discutăm, mă asculta, mă susţine. Induce lucrul în echipă la nivel de guvern, ceea ce este un lucru important", a declarat Teodorovici într-o emisiune la Antena 3, întrebat cum este ca premier Viorica Dăncilă, căreia preşedintele Iohannis i-a cerut de patru ori să demisioneze.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut de patru ori demisia premierului Viorica Dăncilă, în ultimele săptămâni. Iohannis afirma că este imperioasă demisia premierului, pentru "a face loc unor oameni responsabili şi competenţi".

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns că nu va demisiona din fruntea Guvernului atât timp cât are sprijinul preşedintelui PSD şi al coaliţiei de guvernare, că este un om responsabil şi că nu vrea să creeze instabilitate.