​Antena 3 a adus în platou un jandarm care este rănit la arcadă. Cu o mină abătută și cu lacrimi în ochi, acesta spune că a fost foarte speriat de evenimente și că nu a mai trăit așa ceva. ”A fost ceva copleșitor și pentru mine și pentru colegi”, declară acesta. Când a fost însă întrebat ”de ce s-a dat cu gaze la Antipa” sau ”sunteți acuzați că ați bătut oameni nevinovați” răspunsurile au fost mormăite astfel încât să nu se înțeleagă nimic. Cheia emisiunii este axată pe ideea că mitingul a fost neautorizat.

Jandarm în studioul Antenei 3Foto: captura Antena 3

UPDATE: Întrebat de ce pe imagini se văd oameni care stau pe jos și ridică mâinile și sunt luați la bătaie, jandarmul răspune: Or fi făcut ei ceva. Cine le-a zis să ridice mâinile sus?! Le-au zis jandarmii?!

”M-am gândit ce am fost în Piață. A fost ceva copleșitor și pentru mine și pentru colegi. N-am trăit până pe 10 august așa ceva. A fost un apel pe 112 în care s-au anunțat violențe. Am plecat spre locul indicat. Din toate pățile veneau obiecte contondente de care abia puteai să te ferești. Erau obiecte de tot felul, de la bări metalice, borduri, bile de oțel, praștii confecționate, chiar și bările de delimitare. Azi am fost la IML să scot certiicat medico-legal. Pțnă azi nu am avut voie să ies. Am stat la pat cu gheață și medicamente. Am fost rănit prin cască”, a declarat jandarmul, la Antena 3.