Premierul rus prevesteşte vremuri grele. Premierul rus, Dmitrii Medvedev, prezice că următorii şase ani vor fi foarte grei din cauza sancţiunilor, a războaielor economice şi a protecţionismului. „Cu toţii înţelegem că acest ciclu de şase ani pe care îl începem nu va fi unul simplu. Trebuie să luăm în consideraţie situaţia pe pieţele internaţionale, mai ales la capitolul materii prime şi finanţe”, a spus Medvedev în debutul şedinţei cabinetului de miniştri de la Moscova, potrivit Adevărul.

ActualitateFoto: Colaj foto

Dezastru total pentru Adrian Țuțuianu! Bomba care i se pregătește din PSD. "Ne gândim serios să propunem demiterea lui din funcţia de preşedinte al partidului. Ne-a pus din nou într-o situaţia delicată. Judeţul nostru va fi izolat din cauza lui. El doar impune, dă cu pumnul în masă. Nu se mai poate aşa. Trebuie schimbat de urgenţă. Ne-a făcut de râs. Nu suntem toţi aşa. Să vină Rovana", a relatat un membru important al PSD Damboviţa pentru Capital.ro.

Paul Stănescu a avertizat că Dăncilă riscă închisoarea dacă Dragnea o forțează să dea OUG pentru amnistie. Vicepremierul Paul Stănescu a avertizat în ședința CEX de vineri că premierul Viorica Dăncilă riscă un dosar penal și pedeapsa cu închisoarea dacă Liviu Dragnea o forțează să dea o ordonanță de urgență pentru amnistie. În plus, Stănescu a cerut ca amnistia să fie rezolvată în Parlament, printr-un proiect de lege. Reamintim că Stănescu este unul dintre cei mai duri contestatari ai lui Liviu Dragnea, vechiul său aliat, potrivit G4media.ro.

Ce va face Firea în PSD după victoria lui Dragnea. Analiza lui CTP. „Îmi este destul de clar că doamna Firea va continua să fie o contrapondere la Liviu Dragnea în partid, va încerca în continuare să-și câștige susținători, va folosi capitalul de imagine și de procente pe care îl are. Am văzut aici configurarea unui nucleu pentru viitor”, a explicat jurnalistul. El a precizat că inclusiv contestatarii lui Dragnea se așteptau să piardă votul în Comitetul Executiv, potrivit digi24.ro.

Dragnea: Colegi din Partidul Socialist European ne-au cerut să nu susţinem referendumul pentru familie. „Am discutat cu membri marcanţi ai social democraţiei europene şi nu avem această problemă, dar au fost şi colegi din Partidul Socialist European care în mai multe rânduri ne-au cerut ca noi să nu susţinem referendumul pentru familie. Am spus că noi nu putem să nu ţinem cont de iniţiativa a trei milioane de români”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Adevărul.

O tânără ucisă la Iași, recunoscută ca sfântă. Azi are loc beatificarea Veronicăi Antal. Astăzi are loc beatificarea Veronicăi Antal, singurul laic român şi singura fe­meie din România care a fost ridicată la cinstea altarelor de către Vatican. Liturghia solemnă va începe la ora 11.00, în localitatea nemţeană de la limita judeţului Iaşi Nisiporeşti, de unde era tânăra care a murit la Hălăuceşti - Iaşi la 23 de ani, în 1958, fiind înjunghiată de un bărbat după ce s-a opus avansurilor sale. Sfânta Liturghie de la Nisiporeşti va fi prezidată de trimisul Papei Francisc, cardinalul Giovanni Angelo Becciu, prefect al Congregaţiei pentru Cauzele Sfinţilor, potriivt Ziarul de Iasi.

Ion Țiriac, lovitură pentru Gabriela Firea! Rolul lui Emil Boc. Ion Țiriac mai doreşte să obţină o licenţă pentru un turneu WTA şi să-l "mute" pe teritoriul ţării noastre. "Mă duc la Cluj să vorbesc cu primarul de acolo. Sunt două, trei, patru turnee feminine de vânzare. Cred că un turneu feminin mai mare de 250 puncte WTA îşi are locul în România", a declarat miliardarul în cadrul unui dialog despre evoluţia şi performanţele echipelor de hochei copii antrenate de Fundaţia Țiriac, potrivit Capital.ro.