Gabriela Firea a acuzat, joi, la Antena 3, că Liviu Dragnea a făcut o înțelegere cu Traian Băsescu, pentru a nu mai fi susținută majoritatea în Consiliul general al Capitalei și să pice proiecte.

Gabriela FireaFoto: Facebook - Gabriela Firea

”Este normal sa nu fii într-o stare formidabilă când înainte de şedinţă ţi se spune că proiectele pe care le-ai propus sunt foarte benefice, dar că nu pot să voteze pentru că sunt înțelegeri politice la nivel înalt şi ei sunt mult prea mici... În Consiliu PSD are 24 de membri, ALDE are 4. Practic, majoritatea PSD-ALDE poate să voteze să fie aplicabile toate proiectele. Consilierii generali PMP au spus că este o înţelegere la nivel înalt, presupun ei între domnul Băsescu şi domnul Dragnea, astfel încât sa nu mai fie spijinită alianța noastră cu un vot-două”, a spus Firea, care a adăugat că la ședința de astăzi ”am avut un coleg de la PSD absent, în schimb în premiera, colegii de la PMP au spus ca nu pot să voteze, pentru că este o întelegere politică între Băsescu și Dragnea”.

Firea a mai spus că i-a scris aseară un mesaj lui Liviu Dragnea în care i-a spus că a luat la cunoștință că au fost chemati unii consilieri la el ca să nu mai voteze, astfel încât primarul să rămână fără majoritate.

Potrivit acesteia, președintele PSD i-a răspuns că nu s-a întâlnit cu acei consilieri.