Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, la TVR1, întrebată dacă îl va demite pe directorul CNAIR, că va discuta cu ministrul Transporturilor Răzvan Cuc pentru a vedea cât de important este Narcis Neaga în proiectele de infrastructură, potrivit Mediafax.

Viorica DancilaFoto: Facebook/ Viorica Dancila

„Voi vorbi cu domnul Cuc să vedem cât de important este pentru proiectele viitoare Narcis Neaga”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seară la TVR 1, întrebată dacă îl va schimba din funcție pe directorul Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Șeful Executivului a adăugat că va înființa un departament de infrastructură pentru verificarea progreselor în proiectele în dezvoltare.

„Aici trebuie să luăm niște măsuri foarte stricte. Și acum am această posibilitate să iau aceste măsuri. În primul rând, vreau să fac un departament al proiectelor de infrastructură sub coordonarea primului ministru în care săptămânal să văd progresele făcute pe fiecare proiect în parte”, a mai spus Dăncilă.

Premierul a adăugat că ar fi șanse mai mari ca proiectele să fie finalizate dacă angajații CNAIR ar merge pe teren pentru verificări.

„Sunt atâți angajați la CNAIR. Eu cred că dacă ar merge pe fiecare investiție, pe fiecare drum și ar sta acolo, 20-30, cu o foaie de parcurs „ce se execută zilnic” am avea mai multe șanse decât dacă stăm în birou și vrem să coordonăm de acolo. Mai mult, firmele care nu se încadrează în termene trebuie să plece.”, a conchis Viorica Dăncilă.