Vlad Voiculescu susține că un înalt funcționar din ministerul Sănătății din primul lui mandat și care îii dădea informații și documente din minister lui Liviu Dragnea este și acum un minister, iar Florin Cîțu nu a dorit mutarea lui.

Vlad VoiculescuFoto: Guvernul Romaniei

”Am făcut 7 cereri către premierul Cîțu ca să-mi mute un înalt funcționar public din minister, care nu făcea nimic, doar se ocupa să transmită toate informațiile către Liviu Dragnea. Acest înalt funcționar public a fost în primul meu mandat la Sănătate și l-am găsit și acum. Am mai vorbit de zece ori cu el despre asta. Domnul Cîțu mi-a promis mereu că-l mută, dar nu a făcut-o niciodata”, spune Voiculescu care a prezentat și un document care să ateste aceste cereri repetate.

Voiculescu mai spune că premierul Florin Cîțu nu-i răspundea la telefon, că ultima dată a vorbit cu el la telefon in seara tragediei de la Victor Babeș, cand i- a spus că a fost acolo și că a cerut sa fie anunțată politia. El spune ca l-a sunat și în noaptea de dinaintea demiterii, dar că acesta nu i- a mai răspuns.