Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, speră că preşedintele Klaus Iohannis va înţelege că ţara este mai importantă decât un om “oricât de Superman ar fi” şi că nu se poate ţara într-un singur om, referindu-se la susţinerea pe care Partidul Naţional Liberal i-o acordă lui Florin Cîţu pentru a continua să fie premier şi într-un alt guvern, relatează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Drulă a declarat, duminică, la Digi 24, că încă sunt resurse în actuala configuraţie a Parlamentului să funcţioneze coaliţia.

„Cred că sunt din ce în ce mai mulţi oameni din PNL care înţeleg că nu se mai poate cu Florin Cîţu, poate că şi preşedintele înţelege şi sper să înţeleagă că e mai importantă ţara decât un om oricât de Superman ar fi, dacă îmi permiteţi o licenţă, şi că nu ne putem bloca într-un om cu ţara. Cred că încă există resurse în această configuraţie a Parlamentului rezultată în decembrie 2020, dacă nu, e cinstit până la urmă să mergem către alegători”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor.

Întrebat dacă are semnale că PNL ar renunţa la Florin Cîţu pentru funcţia de premier, Cătălin Drulă a răspuns: „Discuţiile care sunt private rămân private, dar am semnale că sunt mulţi oameni din PNL cu capul pe umeri, oameni pe care îi respect, pe care îi respectăm ca parteneri care nu sunt în regulă cu ce s-a întâmplat. (...) Sunt mulţi care nici nu l-au dorit premier sau preşedinte, deci nu e o surpriză că există astfel de oameni. (...) Impresia mea este că sunt foarte mulţi oameni care înţeleg că omul este problema, nu soluţia şi soluţia înseamnă să avem alt premier”.