Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a atacat vineri seara la Digi 24 pe premierul interimar Florin Cîțu, despre care spune că are un singur obiectiv: să fie „preșmier”, adică și președinte, și premier, iar pentru aceasta „l-a lăsat în ofsaid” chiar și pe președintele Iohannis alături de care a început „operațiunea Dărâmarea”.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Vrea să fie preșmier omul și pentru asta, din câte văd, este capabil de orice, adică n-are limite domnul Cîțu. Acum a reușit să-l surclaseze și pe Iohannis, pentru că au pornit amândoi în operațiunea „Dărâmarea”. Acum, el a luat-o în față, are o lungime de cal domnul Cîțu față de domnul Iohannis în momentul în care spune „Ciucă nu e o soluție”. Singurul lucru care îl interesează în povestea asta este să fie el preșmier”, a comentat, vineri seara, la Digi24, Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul crede că este posibil ca Florin Cîțu să rămână premier interimar pe termen nedefinit, o situație pe care CTP o găsește total anormală.

„Eu nu cred că domnul Iohannis îl va numi din nou premier pe domnul Cîțu. În primul rând, ar trebui ca să accepte PSD. La PSD acum se calculează pe puncte - cât pierdem, cât câștigăm. Vă dați seama cât pierde PSD-ul în fața alegătorilor în clipa în care îl acceptă pe Cîțu premier, după ce l-a dat jos pe „Cîțu, groparul României” prin moțiune de cenzură?”, spune gazetarul.