Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră ca, până la finalul acestui mandat, Klaus Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor. Ciolacu a susţinut că PSD a dovedit maturitate politică intrând la guvernare şi a dat „un exemplu de politică”, deşi i se cântă „prohodul” de 30 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marcel Ciolacu a declarat, duminică seară, la Antena 3, că PSD a dat dovadă de maturitate politică, dar că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor.

„Sper ca pe acest sfârşit de mandat să intrăm cu toţii într-o normalitate şi preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor. Cred că mult hulitul Partid Social Democrat, cel care trebuia să treacă în ilegalitate, a dovedit o maturitate politică evidentă şi pentru partenerii strategici şi pentru partenerii europeni. Am făcut un exemplu de politică pentru că suntem nişte patrioţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Întrebat cum comentează declaraţiile adversarilor cum că este un lider prea blând, Marcel Ciolacu a declarat că de 30 de ani social-democraţilor li se tot cântă „prohodul”.

„De 30 de ani se cântă prohodul PSD-ului. Cred că în momentul acesta lumea aşteaptă un Guvern funcţional şi eficient”, a declarat Marcel Ciolacu.