Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a afirmat duminică seară că reforma instituţiilor statului pe care premierul Marcel Ciolacu şi-a asumat-o în Parlament „nu este făcută doar pe hârtie”. „Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu”, a susținut ea.

Simona Bucura-OprescuFoto: Inquam Photos / George Călin

„Premierul şi-a asumat reforme curajoase şi care nu ţin doar de pensii, dar şi de reforme profunde ale statului român, astfel încât, nu pe spinarea românului, pe spinarea mediului privat, ci venind cu reforme care să aducă o mai bună colectare, care să aducă o scădere a evaziunii fiscale, să ducă la politici publice mai coerente”, a declarat Simona Bucura Oprescu la Realitatea Plus.

Întrebată dacă reorganizarea instituţiilor statului este doar pe hârtie, Simona Bucura Oprescu a răspuns: „Nu este pe hârtie. Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu, de aşa natură încât statul român să fie mai eficient, mai suplu şi să aibă capacitatea administrativă de a servi mai bine cetăţeanul român”. (Sursa: News.ro)