Fostul premier Victor Ponta, consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la Prima News, că spre deosebire de mulţi alţii cu care a vorbit, i se pare că premierul Ciolacu chiar îl ascultă, înţelege, după care decizia e a lui.

Marcel Ciolacu si Victor PontaFoto: Inquam Photos / George Calin

Ponta a mai spus că, cu mulţi alţii a avut impresia că vorbeşte ca şi cum ar vorbi cu geamul, precizând că Marcel Ciolacu „chiar înţelege şi dacă este ceva ce nu ştie, îl întreabă”, relatează News.ro

„Din când în când, când are timp premierul, ne vedem şi îmi spun păreea. E foarte bună poziţia, că îţi spui părarea dar după aia, decizia nu e a ta, te ascultă, face, nu face, e decizia lui”, a spus Ponta.

Întrebat dacă premierul Ciolacu ţine cont de sfaturile sale, ca şi consilier onorific, Ponta a spus: „Acum, dacă nu o să spui că vreau să mă pun bine cu Ciolacu, spre deosebire de mulţi alţii cu care am vorbit, vorbesc din România, mie mi se pare că chiar mă ascultă, înţelege, după care, sigur, decizia e a lui, nu face neapărat ce îi spun eu. Cu mulţi alţii am avut impresia că vorbesc ca şi cum aş vorbi cu geamul, nu înţeleg despre ce vorbim”, a spus Ponta, precizând că Marcel Ciolacu „chiar înţelege şi dacă este ceva ce nu ştie, îl întreabă”.