Invitat in cadrul emisiunii "Nasul" (B 1TV), jurnalistul Victor Roncea a spus ca a participat la o spaga data fostului presedinte al CNA, Ralu Filip. Roncea spune ca in darea-luarea spagii a fost implicat si un director de televiziune. "Acel om era si este director de televiziune. Ma autodenunt. Daca autoritatile sunt interesate voi da si numele acestui director", a declarat jurnalistul.

Concret, Roncea spune ca a castigat un proces de calomnie impotriva lui Ralu Filip care-l facuse ca este ofiter de Securitate. Ralu Filip a fost obligat sa plateasca si o suma de bani ca daune materiale dar nu a platit-o o perioada indelungata.

La scurt timp dupa ce Roncea l-a amenintat ca intentioneaza sa-si recupereze banii, la acesta a sosit un director de televiziune care i-a pus pe masa o suma echivalenta cu cea datorata de fostul presedinte al CNA spunand ca-i inapoiaza el banii fiindca avea o datorie la Ralu Filip.

Radu Moraru ii acuza pe membrii CNA ca-l vaneaza la comanda politica si i-au dat amenda dupa amenda imediat dupa emisiunile avute cu presedintele Traian Basescu si Ioan Talpes.

Jurnalistul spune ca una din amenzi a fost data pentru declaratia presedintelui Traian Basescu ca "Voiculescu, Patriciu si Geoana pregatesc o lovitura de stat". Moraru dezvaluie ca CNA a argumentat amenda spunand ca el, in calitate de moderator, si-a insusit declaratia presedintelui Basescu.