Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, si-a dat demisia in aceasta seara, imediat dupa incheierea partidei Steaua-Astra 1-1, scrie Gazeta Sporturilor.

Ilie DumitrescuFoto: AGERPRES

"Am prins o zi proasta. Am venit sa ajut echipa asta, am venit cu sufletul deschis, dar nu pot continua... demisionez. Suporterii si-au indeplinit obiectivul, Ilie Dumitrescu a plecat. Am jucat prost, pacat de evolutia de la Liverpool. In continuare sint alaturi de jucatori, nu am luat nimic de la aceasta echipa, am venit gratis... Renunt din cauza suporterilor care nu ma mai doresc la echipa", a anuntat Ilie Dumitrescu in emisiunea Fanatik Show (Digisport TV).

Gigi Becali a declarat la GSP Tv ca nu poate sa-l faca pe Ilie Dumitrescu sa se razgandeasca deoarece acesta "este om de onoare si se tine de cuvant". "A demisionat? Sa fie sanatos!... Nu stiu pe cine o sa pun in loc. E, oricum, urat sa vorbesc despre un inlocuitor pentru Ilie in momentele astea", a mai declarat Becali.

Daca Emerich Ienei sau Helmuth Duckadam au declarat ca spera ca decizia lui Ilie Dumitrescu sa fie luata "la cald" si sa revina asupra ei, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la Fanatik Show ca antrenorul Stelei a demisionat fiindca "a fost lucrat din interior".

Intervenit telefonic la GSP TV, Marius Lacatus s-a aratat surprins de demisia lui Ilie Dumitrescu dupa doar cateva etape, mai ale ca se afla la doar un punct de primul loc. Simbolul Stelei a mai declarat ca ar accepta sa antreneze din nou echipa daca i s-ar propune asta.