Echipa actuală de la "Dimineaţa devreme" – Dan Capatos, Cristina Cioran, Nicoleta Svârlefus, Cristina Dochianu – va realiza emisiunea, aşa cum ne-a obişnuit de un an şi jumătate, zilnic între 7 şi 9, până la sfârşitul anului. Apoi, Dan Capatos este dorit pentru a fi protagonistul unui "Late night show" la Antena 1, producţie care va începe tot din luna ianuarie. Dacă despre Cristina Dochianu se ştie că se pregăteşte pentru a intra şi pe ştirile sportive de seară ale Antenei 1, Cristina Cioran este aşteptată de conducerea postului cu noi proiecte.

Acestea nu sunt singurele noutăţi din "curtea" lui Dan Voiculescu. În ultimele două-trei săptămâni, în trustul Intact au avut loc o serie de modificări. Mai întâi, Vlad Petreanu a declarat săptămâna aceasta în presă că se află în negocieri cu postul de ştiri Realitatea TV. La sfârşitul lunii noiembrie, emisiunea "Marius Tucă Show", difuzată pe un tronson orar destul de incomod, 23.30-01.00, a fost scoasă din grila de programe.

În urmă cu trei zile, piaţa media din România vuia: negocierile dintre RTL, unul dintre cele mai puternice grupuri europene, şi Intact sunt pe punctul de a se încheia. Valoarea pachetului pus la bătaie de Voiculescu, care cuprinde Antena 1, Antena 3 şi Euforia Lifestyle, este estimată la aproximativ 65 milioane de euro, adică 10% din acţiunile fiecărei televiziuni.

Integral in Adevarul