Suedezii pot avea de acum propriul Volvo cu personalitate. Compania inca sub umbrela Ford a anuntat joi lansarea unei linii de "ambalaje" pentru C30. “Hainutele” vor ajunge pe piata incepand cu data de 7 aprilie, clientul putand alege dintre 20 de variante. Mentionam ca acest tip de ambalaj nu este permanent, dar este garantat sa tina doi ani.

O hainuta pentru C30 poate fi, de exemplu, albastra cu norisori albi, imitatie de lemn sau in stil zebra. Clientului ii mai ramane doar sa se hotarasca ce combinatie ar fi mai indicata pentru masina sa. Imaginati-va cum ar fi pentru un domn serios, imbracat la costum, sa ajunga la birou intr-un Volvo cu norisori sau cu dungi roz. I-ar afecta ceva imaginea, nu credeti?

Oficialii companiei au declarat ca aceste aplicatii nu vor dauna vopselei lui C30, ba dimpotriva, o vor proteja. Dupa o perioada de doi ani clientul poate opta sa schimbe ambalajul sau sa il indeparteze definitiv. E adevarat ca hainutele astea sunt cam scumpe, aproximativ 2000 de euro, deci nu prea credem noi sa mai opteze cineva pentru ele si a doua oara. Daca totusi va place ideea, revenim la intrebarea din titlul: “Doriti Volvo-ul dumneavoastra cu norisori sau curcubeu?” ;)

StiriAuto.ro