Prima TV va difuza duminică, de la ora 12.00, interviul integral al cuplului Meghan Markle şi Prinţul Harry, care a dus la acuzații de rasism la adresa unor membri ai familiei regale, presând Palatul Buckingham să reacționeze.

Meghan Markle si printul Harry in timpul interviului acordat lui OprahFoto: Alex Todd / Avalon Editorial / Profimedia Images

Cei doi au vorbit pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei jurnaliste Oprah Winfrey, despre dificultăţile pe care le-au avut, Casa Regală, despre rasism şi monarhie.

Interviul difuzat în SUA de postul de televiziune CBS a înregistrat audienţe record, peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor, fiind în top audienţe pentru un eveniment care nu este sportiv, amintește news.ro.

Ceea ce au declarat cei doi la televiziunea americană a atras atenţia întregii lumi, mai ales pe reţelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite ştiri din întreaga lume.

Telespectatorii români vor putea vedea duminica aceasta, pe Prima TV, în exclusivitate pentru România, de la ora 12.00, un interviu care a ţinut în suspans o lume întreagă şi care a dezvăluit multe lucruri din culisele Casei Regale a Marii Britanii.