Au renuntat de bunavoie la civilizatie si s-au mutat in pestera. In vreme ce pentru majoritatea dintre noi accesul la apa curenta, televizor si internet inseamna totul, pentru cativa tineri din Republica Moldova elementele de civilizatie sunt egale cu zero. Asa ca au decis sa se mute in pesterile din nordul tarii. Anatolie, Daniel si Onisim sunt trei moldoveni care si-au lasat familiile cu gura cascata cand le-au anuntat ca se muta in pustietate. Anatol Rusu e psiholog, a lucrat la trei universitati din Moscova, la Sankt Petersburg, chiar si in cadrul UNESCO. "Acesta e un refugiu de societate, de la viata ordinara", spune el despre noua lui locuinta. Desi ziua se vede cu alti semeni, care locuiesc in pesteri, pe timp de noapte, Anatol se retrage la cateva zeci de metri distanta. A ales sa doarma intr-un copac. "Iata, de la pamant sunt cinci-sapte metri. Ma leg noaptea cu o franghie, ca sa nu cad, intamplator. Iata asa: natura, verdeata, aura luminoasa", mai spune Anatolie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum a ajuns sa arate femeia asta dupa ce a baut cate 3 litri de apa pe zi! "Nu credeam ca e posibil". O femeie a dezvaluit cum si-a transformat complet tenul dupa ce a inceput sa bea cat mai multa apa. "Cine ma vedea credea ca sunt o camila deoarece impartim aceeasi functie: amandoua putem rezista mult timp fara apa. Insa lucrurile s-au schimbat. Inainte imi incepeam ziua cu o cana de ceai, apoi mai beam un pahar cu apa la pranz si poate seara. Poate se strangea un litru in 24 de ore. Credeam ca e suficient, insa lucrurile nu stau asa. Dupa ce ani la randul am suferit de dureri de cap si aveam probleme cu digestia, am stat de vorba cu un neurolog si cu un nutritionist. Amandoi mi-au zis ca trebuie sa beau trei litri de apa pe zi ca organismul sa functioneze la capacitate maxima. Apoi, cand am citit cu chestionar depsre cat de putina apa beau femeile, am zis sa fac un experiment, anuntaKanalD.

Ai avea curaj sa stai in casa care "pluteste" pe malul oceanului? Are 5 etaje si este agatata de faleza deasupra oceanului! Una din cele mai spectaculoase case din lume a fost construita in Australia pe malul Oceanului Indian. Infipta in faleza, pare ca pluteste pe mare. O casa pentru amatorii de senzatii tari! Pentru cei care vor sa traiasca intrega viata deasupra oceanului si sa-i admire maretia, arhitectii australieni de la firma Modscape Concept au creat o vila uimitoare suspendata de malul sau abrut. Numit Cliff House (Casa de pe faleza-n.r.), imobilul neobisnuit este ancorat de faleza Oceanului Indian cu ajutorul unor grinzi. Casa este conceputa ca o extensie a peisajului marin, fiind construita din module aranjate in plan vertical, informeazaClick.

Ai 16.000.000 de dolari? Poti sa-ti cumperi diamantul asta. Societatea londoneza Petra Diamonds a dat lovitura din nou, la sase ani dupa ce, tot intr-una din minele ei, a fost descoperit cel mai mare diamant din lume. Ieri, reprezentantii companiei au prezentat un alt diamant, de 232 de carate, gasit in mina Cullinan din Africa. Specialistii din domeniu au spus ca este vorba despre un diamant de tip II, care se formeaza intr-o perioada lunga de timp si poate capata dimensiuni mari si forme neobisnuite, piatra pretioasa fiind evaluata la 16 milioane de dolari. In 2008, Petra Diamonds a vandut un diamant de 507 carate cu nu mai putin de 35,5 milioane de dolari, scrieLibertatea.

Fetita de sapte ani care nu a mancat nimic niciodata. Cazul de mai jos a facut inconjurul lumii, iar milioane de oameni s-au declarat socati dupa ce au aflat povestea acestei fetite. Pe numele ei Tia McCarthy, micuta in varsta de 7 ani sufera de o boala foarte rara, din cauza careia esofagul si stomacul ei nu sunt conectate. Acest lucru inseamna practic faptul ca, pana acum, ea nu a mancat niciodata nimic. Fetita a fost hranita pana acum cu ajutorul unui tub care era introdus direct in stomacul ei. Parintii, care au fost alaturi de ea in tot acest timp, spera ca medicii vor gasi o rezolvare pentru problema micutei, anuntaKanalD.