Senatorul PSD Lucian Romaşcanu spune că, pentru a da jos acest Guvern, în urma asumării răspunderii în Parlament pe pachetul de măsuri fiscale, e nevoie într-adevăr de UDMR. „Nu cred că vor semna această moţiune, vor negocia, sunt foarte buni negociatori”, a afirmat el.

Lucian RomaşcanuFoto: Agerpres

„Opoziţia, la modul în care se mişcă acum, nu au niciun fel de tracţiune în ceea ce priveşte oamenii pentru că numai să spui nu, nu nu, se plictiseşte şi cel mai activ opozant din faţa televizorului iar să strângi numerele necesare să dai joc acest Guvern, ai nevoie într-adevăr de UDMR. UDMR a fost la guvern, sunt oameni extrem de profesionişti, înţeleg delicateţea momentului pe care îl traversăm acum şi nu cred că vor semna această moţiune”, a spus Lucian Romaşcanu, marți seară, într-o emisiune la postul Prima News.

„Vor negocia, sunt foarte buni negociatori. Discursul lui Kelemen Hunor face parte din manualele de negociere politică”, a arătat Romaşcanu.

Întrebat despre semnarea moţiunii de către AUR, Lucian Romaşcanu a afirmat că acest vot va pica. „Noi suntem undeva spre 60% împreună cu PNL. Din punctul meu de vedere, emoţia nu este de a pierde un mandat guvernamental al partidului pentru că am mai fost în opoziţie, problema este ceea ce se întâmplă cu ţara”, a susținut el. (News.ro)