Fostul ministru liberal al Transporturilor Radu Berceanu a afirmat, duminică seară, că nu are niciun gând să revină în politică şi a susținut că nu ştie dacă mai este membru PNL.

Radu BerceanuFoto: Agerpres

„Nu am niciun gând să mă întorc în politică, nu am niciun gând să candidez la ceva, politic, nici pomeneală de aşa ceva. Chestiunea asta e clarificată. Ţin legătura cu colegii, ne mai întâlnim, mai discutăm, (...) nu sunt în contact direct”, a declarat Radu Berceanu, duminică, la Prima News.

Întrebat dacă mai este membru PNL, Berceanu a precizat că la un moment dat i s-a cerut să plătească cotizaţia, lucru pe care nu l-a făcut.

„Nu ştiu, că la un moment dat am primit o chestie că dacă nu plătesc cotizaţia până nu ştiu când sau ceva de genul ăsta, nu o să mai fiu membru, mă refer la mine la Dolj. Cred că, dacă am cumpărat sediul şi mobilierul de acolo şi care e şi acum acolo, o fi de ajuns. Nu ştiu ce sumă trebuia să plătesc. Nu ştiu dacă mai sunt membru sau nu. Sunt un om care a stat foarte mult în politică, chiar în clocot, la vârf, şi mai ştie câte ceva, care are 6 nepoţi şi care e interesat de ce se întâmplă în ţara asta. Nu neapărat ce se întâmplă la PNL, la PSD sau nu ştiu unde, dar ce se întâmplă aşa în general, mă interesează”, a mai spus Radu Berceanu. (Sursa: News.ro)