Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat miercuri că ea crede că Marcel Ciolacu va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale şi că probabil „va primi ceea ce a făcut şi dânsul”, astfel că vor fi şi judeţe care nu îl vor sprijini. „Eu sper să fiu ultima persoană pe care nu a susţinut-o partidul”, a adăugat Dăncilă.

Viorica DancilaFoto: Hotnews

Viorica Dăncilă a declarat într-o emisiune la Prima News, despre candidatura lui Marcel Ciolacu la prezidenţiale, că ea crede că acesta va intra în cursa electorală. „Da, eu cred că va fi (candidatul PSD, n.r.) şi îi doresc mult succes”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Ea a precizat că şansele acestuia de a câştiga depind de „cum va gestiona această perioadă în care este prim-ministru”. Despre sprijinul partidului, Viorica Dăncilă a spus: „Probabil va primi ceea ce a făcut şi dânsul, vor fi şi judeţe care nu îl vor sprijini, din păcate”.

„Eu sper să fiu ultima persoană pe care nu a susţinut-o partidul”, a adăugat fostul premier.

„În ceea ce mă priveşte, eu consider că a fost mai mult lupta pentru a ocupa anumite scaune, lupta de a ocupa anumite poziţii în interiorul partidului. Eu asta cred şi pe ce îmi bazez această afimaţie, pe faptul că ne-am întâlnit la sediul partidului cu mai mulţi care îmi cereau, înainte de alegeri, să îmi dau demisia, să fie un alt preşedinte şi să formeze ei noua echipă care va conduce partidul”, a arătat Dăncilă, precizând că tot numele lui Marcel Ciolacu se vehicula, ca preşedinte, dar „erau şi domnul Oprişan, domnul Benea de la Bacău, domnul Manda de la Dolj”.