Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu face nicio diferenţă între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna, Dacian Cioloş, întrebând ce au lăsat aceştia în urma lor pentru ţară. El i-a comparat pe toţi cu „Mirel din Turnu Măgurele”, personaj din cântecul Macarena al Erikăi Isac, susţinând că acesta este şi stilul lor: se pricep la toate, le ştiu pe toate.

Marcel CiolacuFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la RTV, că nu a văzut de la liderul AUR, George Simion, nicio soluţie, niciun dialog despre economie, scrie News.ro.

  • „Aţi văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluţie? Aţi văzut? A venit să aibă un dialog coerent despre economie, despre ce se întâmplă în România?”
  • „Nu spun că sunt toate lucrurile perfecte. Dar pe o stabilitate politică am reuşit în doi ani să fie investiţii directe de 20 de miliarde. Am reuşit să aducem o stabilitate macroeconomică, am reuşit prin negocieri şi pentru prima oară când a existat o voce mai puternică în exterior şi la Uniunea Europeană”, a continuat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat că nu face nicio diferenţă între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna, Dacian Cioloş.

  • „Nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Ce au lăsat în ţara asta? Unul a lăsat un miliard la vaccinuri, a lăsat spitale în flăcări. Nu am văzut nimic făcut, ceva, zero fonduri europene. E prima oară când închidem un exerciţiu financiar cu 95%. 0,13% aveau fonduri europene. Zero autostrăzi, mergea cu ranga să distrugă chioşcuri”.
  • „Ştiţi cu ce îi compar eu pe toţi? Cu Mirel din Turnu Măgurele. Cam ăsta e stilul. Se pricep la toate, le ştiu pe toate. De aia nu vin cu nicio soluţie. Iar când au avut o decizie, când au fost în arcul guvernamental, nu s-a întâmplat nimic. Îmi vine Roşia Montană, că lui Cioloş i-a trebuit să intrăm în UNESCO pentru că de fapt Uniţi Salvăm Roşia Montană s-a transformat în Uniţi Salvăm România şi aşa am găsit noi un partid politic. Ne-a venit factura la partidul politic. Hai să vedem factura cât o să ne vină”.