Adi de Vito, minunea revelata de PSD alegatorilor sai, e nepereche intre tovarasii lui. Greii universului poetic in care te bati cu dusmanii in femei, gipane si intravilane se feresc sa-si masoare lungul nasului in politica. Carmen Serban nu vrea sa ajunga la DNA, Vijelie crede ca sint destui competenti la sector sa mute blocurile din loc, iar Bursuc are un principiu: „Sint oameni nascuti pentru a face ceva si oameni nascuti pentru a face altceva“.

Intiietate la intrarea in „lumea foarte murdara“ a politicii a avut Carmen Serban, pe care ziarele au anuntat-o si televiziunile au criticat-o prompt drept candidata independenta la Primaria Timisoarei. In urma cu o luna jumate, era prezentata drept unealta cu care micul PIN va incerca sa-i rapeasca lui Ciuhandu sansa unui nou mandat.

Zilele trecute insa, micul PIN disparuse din ecuatia electorala, Carmen Serban continuind pe cont propriu cursa inarmarii pentru cucerirea Primariei Timisoarei. „Stateam in pat si-mi beam cafeaua, deschid televizorul si-i vad pe unii ca ma critica de zor pe acolo, ma faceau in toate felurile, ca nu sint pregatita, ca nu stiu sa vorbesc, eu chiar stiu foarte bine sa vorbesc, cred ca sint coerenta si chiar stiu sa fac legatura intre subiect si predicat!

Dar nu asta e esentialul, esentialul e ca eu nu am afirmat niciodata, nici nu mi-am dorit vreodata si nici nu mi-a propus nimeni sa intru in politica, pina ieri cind m-au sunat de la un partid verde sa candidez consilier la Primaria Timisoarei si am refuzat“, se declara Carmen Serban „stupefiata“ de scandalul din presa.

Isi da cuvintul de onoare ca „nu se face ca ploua“ cind spune ca habar n-a avut de campania electorala ce i s-a pregatit.

Integral in Cotidianul