„Fiecare fata trebuie aplaudata la adevarata ei valoare! Ia uitati-va ce fete frumoase aveti aici! Dar blonde? Blonde, nu aveti? Hei, unde sunt fetele?” Urlau cantaretele de pe scena improvizata. Raspunsul a venit, prompt, din public: „La produs!” In curtea Scolii 123 din Jilava, 200 de suflete stau adunate, cu privirile fixe si gurile cascate. Din inaltul scenei improvizate la una din portile de fotbal ale terenului de sport, le vorbeste Simona Sensual.

Este imbracata intr-o rochie vaporoasa, galben-aurie, care se asorteaza cu bannerul din spatele scenei, prins cu franghii trainice de un bazin de apa. Bannerul ni-l infatiseaza pe Andrei Mladin, candidat PNL la Primaria Jilava.

Mladin nu e insa o raritate in Romania. Pana acum, femeile dezbracate vindeau detergenti, masini luxoase, after shave sau lenjerie, dar nu si candidati. Acestia foloseau metode clasice: gratare, lautari sau celebritati ale micului ecran, mizand pe naivitatea sau dezinteresul alegatorilor. Noi va invitam sa sanctionam abaterile de la bunul-simt si moralitate din campania electorala.

Gandul