Aspirantul la fotoliul de primar general al Capitalei Alexandru Mironov a fost „uitat“ de judecatorii Biroului Electoral Municipal, care l-au inclus pe lista finala de candidati la sase zile dupa definitivarea listei.

Alexandru Mironov a fost la un pas sa nu mai candideze

07 Mai 2008Alexandru Mironov a fost la un pas sa nu mai candideze

Alexandru Mironov a fost la un pas sa nu mai candideze

07 Mai 2008Alexandru Mironov a fost la un pas sa nu mai candideze

Fostul realizator de emisiuni SF a fost inscris pe lista finala de candidati abia marti, la sase zile dupa termenul legal, dupa ce initial a fost prezentata ca definitiva o alta lista de pe care lipsea numele acestuia, informeaza Mediafax.

Incurcatura de la BEM s-a produs din cauza ca Partidul Socialist Roman (PSR) a depus doua candidaturi, cea a lui Nicolae Varbanciu si cea a lui Alexandru Mironov, ceea ce contravine legii electorale. „Candidatura lui Mironov a fost respinsa pe motiv ca aceeasi formatiune politica a propus pentru functia de primar general un alt candidat, in persoana domnului Varbanciu Nicolae“.

Ulterior, PSR a contestat in instanta candidatura lui Varbanciu, sustinand ca aceasta a fost depusa de o persoana care nu mai avea calitatea de membru al partidului.

Integral in Cotidianul.