Romania libera: Achizitionarea de avioane militare, in discutie la CSAT

de Iulia Vaida     Romania Libera
Miercuri, 25 iunie 2008, 5:03 Revista Presei | Politic

Achizitionarea de avioane militare, in discutie la CSAT
Foto: Romania Libera
Participarea militara in strainatate in 2009, riscurile si vulnerabilitatile de la frontiere sunt pe agenda de astazi a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Pe ordinea de zi a sedintei  se afla o informare privind participarea armatei romane la operatii in afara statului roman in anul 2007. 

Pe agenda se afla si aprobarea fortelor si mijloacelor armatei ce vor fi puse la dispozitie in anul 2009 pentru a participa la misiuni de aparare colectiva, in sprijinul pacii, de asistenta umanitara si de tip coalitie in afara teritoriului statului roman. Membrii Consiliului vor discuta si despre avizarea proiectului de lege privind regimul armelor, dispozitivelor militare si munitiilor detinute de Ministerul Apararii si fortele armate straine pe teritoriul romanesc. In cadrul sedintei CSAT se va discuta si o analiza privind securizarea frontierei Romaniei in contextul integrarii euro-atlantice, luandu-se in calcul riscurile si vulnerabilitatile inregistrate la frontierele tarii.

Integral in Romania libera.152 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă