Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, nu este dorit de filiala PNL sector 1 drept candidat la alegerile parlamentare. Anuntul a fost facut chiar de seful filialei PNL sector 1, Vlad Moisescu.

Olteanu va incerca totusi sa obtina o nominalizare in acest sector din partea conducerii centrale. Presedintele PNL sector 1, un apropiat al lui Ludovic Orban, a prezentat si motivele pentru care Olteanu a fost sarit din schema. „Acum patru ani si-a luat post de deputat, practic, prin faptul ca i l-am dat eu pe al meu si apoi nu l-am mai vazut patru ani la organizatie“, a afirmat Moisescu. El a recunoscut ca disputa dintre el si Bogdan Olteanu este mai veche. „S-a suparat la congres ca nu l-am votat. Ca n-a iesit ce n-a iesit si ca noi de ce nu l-am votat. Nu l-am votat pentru ca l-am votat pe Orban. Asta-i viata!“, a spus liderul liberalilor din sectorul 1.

Moisescu a afirmat ca liberalii din aceasta organizatie vor sa maximizeze rezultatul pe jumatate din colegiile din sector mergand pe „falanga Tariceanu-Orban-Antonescu“. Crin Antonescu va candida la Senat, iar Tariceanu si Orban la Camera, in doua colegii legate de colegiul lui Antonescu. Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a confirmat, ieri, faptul ca se va muta de la Camera Deputatilor la Senat.

Evenimentul Zilei