Emil Boc spune ca "Ponta are vise erotice". Cum raspunde si Pinalti, inspirat de Biblie. Premierul Emil Boc a respins acuzatiile liderului PSD cu privire la actiunile de intimidare a alegatorilor si viciere a votului la alegerile de duminica din Neamt si Maramures. Premierul a mai afirmat ca reprezentantul USL in alegerile din Maramures, Florin Tataru, este "un om controversat", care a ajuns candidat doar pentru ca a fost ambitia lui Ponta". "Cine sa-i intimideze si cu ce? Eu cred ca sunt vise erotice ale lui Victor Ponta, pur si simplu, pentru ca, din punctul meu de vedere, in momentul in care iti nominalizezi candidati controversati, stiu ca la Maramures a fost ambitia personala a lui Victor Ponta sa-si impuna un apropiat de-al lui candidat controversat care nu este acceptat nici de cei de acolo si acum striga frauda. Ar fi bine sa se uite mai bine in oglinda", a raspuns azi Boc legat dacuzatiile aduse de Ponta, informeaza EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Europarlamentar, medic, notar. Ce face pentru tara Busoi? Liberalul este, ca multi dintre colegii romani din Parlamentul de la Bruxelles, nemultumit de modul in care este reflectata in mass-media activitatea desfasurata in capitala Uniunii Europene. Europarlamentar liberal, medic si notar, are, la 33 de ani, jumatate de milion de euro in conturi. Dupa doua jumatati de mandat in Parlamentul European, si-a luat apartament in capitala Europei, este un liberal activ in tara si se ocupa la Bruxelles de piata interna si drepturile consumatorului. Cu succes, spune el, desi recunoaste ca reuseste sa transmita mai greu publicului din tara deciziile importante ale institutiilor europene. Expertii si lobby-istii l-au cautat, dar dinspre Bucuresti a remarcat putina organizare pentru a transmite mesaje spre Bruxelles. Euroalesul mai crede ca Romania intelege ce vrea Uniunea Europeana: scandalul politic, vreo critica sau daca se taie bani de undeva, relateaza Adevarul.

Prima inclestare pre-electorala PDL-USL, pe muchie de cutit. Duminica, la Neamt si Maramures, au loc primele alegeri parlamentare partiale la care PNL si PSD sustin un candidat sub sigla Uniunii Sociale. PSD si PNL risca sa piarda primul test electoral parlamentar in fata caruia se afla de la alierea lor sub sintagma USL: alegerile partiale desfasurate duminica pentru cele doua mandate de deputat de Maramures, respectiv de Neamt. Desi, in baza propriilor sondaje triumfaliste care coteaza USL la peste 70%, aceste alegeri ar trebui lejer castigate, USL are probleme mari, scrie EVZ.

Sebastian Lazaroiu a gasit-o pe Alba ca Zapada. Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a postat azi pe pagina de Facebook o fotografie care a fost facuta probabil din timpul vizitei la o gradinita. Pe peretele din spatele ministrului este pictata Alba ca Zapada, alaturi de piticii aferenti. Ministrul a vrut pesemne sa sugereze faptul ca a gasit-o pe "Alba ca Zapada" - numele proiectului politic pe care l-a anuntat inca de de vremea cand era consilier al lui Traian Basescu. Integral in Gandul.

Udrea, desculta prin Sulina. Ministrul Dezvoltarii si Turismului si-a luat prin surprindere "prietenii" de pe Facebook, postand o serie de fotografii in care apare desculta prin iarba si nisip, la Sulina. Cunoscuta pentru pasiunea sa atat pentru hainele pretentioase, cat si pentru tocurile foarte inalte, "putinele bucurii pe care le are", dupa cum spunea recent, Udrea a aparut la Sulina intr-o tinuta relaxata, cu pantaloni sport si tricou rosu. "Este foarte placut sa stai cu picioarele goale in iarba. Relaxant este putin spus", le-a transmis Udrea amicilor vituali. "Fara tocuri?!", i-au raspuns ei, nedumeriti, relateaza Adevarul.

Ciudata aparitie de la malul marii: acesta este misteriosul miliardar egiptean al lui Radu Mazare. In urma cu cateva zile, primarul Constantei, Radu Mazare, a facut, in stilul sau inflamant, o dezvaluire-bomba: un miliardar egiptean misterios a decis sa-si doneze o treime din avere, iar o parte din bani ar urma sa-i fie incredintati lui Mazare direct pentru a face acte caritabile cu ei. L-am cautat pe Mazare pentru a lamuri cum a ajuns sa-l cunoasca pe miliardarul egiptean, cum au decurs discutiile despre donatia pe care o va face, cum vede acesta Romania si ce planuri de "investitii" are in tara noastra. Radu Mazare a declarat pentru gandul ca l-a cunoscut pe miliardar in urma cu trei ani, in timpul unei calatorii in Egipt, scrie Gandul.