Guvernul a aprobat miercuri hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii, in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta. Este vorba de imobilul situat in strada Gogol, numarul 2, sectorul 1, scrie Evenimentul Zilei, care a realizat o galerie foto de la aceasta vila.

Vila de sapte camere si doua camere de serviciu are o suprafata utila de 366 metri patrati, dintre care parter de 126 metri patrati si etaj de 135 metri patrati, si dispune de un teren in suprafata de 1.334 metri patrati.

Chiar langa aceasta casa se afla un bloc de cinci etaje.

In urma cu trei ani, mai multe camere au fost inundate, iar fosta chiriasa, Mioara Roman, explica la o emisiune televizata ca imobilul este intr-o stare precara subliniind ca este o casa construita acum 50 de ani.

"Crezi ca vine Basescu intr-o casa unde biroul are 16,8 metri patrati?!" intreba atunci fosta sotie a lui Roman, cand s-a vehiculat in presa ca Traian Basescu ar putea primi drept resedinta casa in care a locuit ea. "Am auzit ca a fost propusa domnului Basescu, sa fie sanatos. Nu cred insa ca se va putea descurca. E o casa comunista facuta in anii '60 si are camerele mici, biroul 16 mp si un living, o sufragerie. Exista o singura camera de 27 de metri" a mai spus Mioara Roman, pentru Stirile Pro Tv.

Citeste si vezi galeria foto pe evz.ro.