Observatorul de Prahova relateaza, citand surse din interiorul Inspectoratului Judetean Prahova, ca Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi fost batut si jefuit in urma cu trei zile in arestul de la Campina, de un interlop.

Potrivit surselor, Hertanu ar fi avut "bunuri considerate a fi de lux", precum mancare si tigari, pe care ar fi refuzat sa le imparta cu "seful de camera" motiv pentru care detinutul Ionut Pietraru l-ar fi batut.

In sprijinul lui Hertanu ar fi sarit ceilalti colegi de celula care stiau cine este si care l-ar fi lovit cu violenta pe agresor. In urma conflictului, si victima si agresorul ar fi necesitat ingrijiri medicale. Iulian Hertanu, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Ionut Pietraru, zis Ionut al lu Mita la Spitalul Municipal Campina. Cazul nu a fost mediatizat de IPJ Prahova.

Contactat telefonic de observatorulph.ro, purtatorul de cuvant al IJP Prahova a declarat ca nu a fost inregistrata nicio sesizare cu privire la acest eveniment: "La nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova si la nivelul Arestului Campina nu au fost inregistrate sesizari sau plangeri vizand fapta de agresiune a carei victima sa fi fost Iulian Hertanu ", a declarat Alexandru Ursu, purtator de cuvant al IJP Prahova.