Doi tinei care par a fi sub influența noului drog denumit Zombie au fost filmați joi dimineață, la Timișoara, de către un șofer, scrie tion.ro.

Tineri drogati in TimisoaraFoto: Captura YouTube

Imaginile au fost de un șofer pe strada Soroca. Cei doi tineri filmați par sub influența unor substanțe psihoactive și au un comportament similar cu cel al indivizilor aflați sub influența noului drog Zombie.

Potrivit tion.ro, mai mulți tineri au avut nevoie de asistență medicală, în ultima perioadă, după ce au consumat substanțe psihoactive cu efect asemănător.

Două cazuri au fost semnalate în zona Piața Verde din Timișoara, iar unul în urmă cu ceva timp pe strada Simion Bărnuțiu. Atunci, un tânăr a fost observat de o femeie în scara unui bloc. Avea un comportament ciudat, iar timișoreanca a sunat imediat după ajutor. Individul a devenit însă foarte agitat la vederea echipajului de ambulanță, iar medicii au fost nevoiți să îl blocheze în scara blocului până la sosirea unui echipaj de poliție, potrivit publicației citate.

Contactați, miercuri, pentru un punct de vedere referitor la drogul Zombie, reprezentanții IPJ Timiș au comunicat că până la momentul respectiv astfel de cazuri nu fuseseră semnalate în județ.