​​Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat introducerea unui proiect de lege pe agenda Senatului de săptămâna următoare. Propunerea social-democraților prevede acordarea unui stimulent profesorilor, întrucât aceștia „sunt în linia întâi la fel ca medicii”.

Marcel CiolacuFoto: Hotnews

„Am hotărât ca luni, Senatul să introducă pe ordinea de zi stimulentul pentru profesori. Sunt în linia întâi, la fel ca și medicii. Este vorba de un stimulent de 500 de euro. Proiectul va fi preluat marți la Camera Deputaților și va trece prin votul final urmând să fie trimis către promulgare”, a spus acesta în cursul zilei de marți, în cadrul unei conferințe transmise live pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Mai mult decât atât, Ciolacu a precizat că PSD are în vedere și rectificarea bugetară, care ar viza pensiile și proiectul Start Up Nation, precum și bugetele administrațiilor locale.

„Miercuri vom propune să facem un plen comun și să avem în discuție rectificarea bugetară unde vom face o modificare ca pensiile să fie mărite cu 40%. O sumă alocată către Start Up Nation și nu în ultimul rând o echilibrare corectă către autoritățile locale, către CJ și primării, deoarce prin HG-ul guvernului s-a avut grijă doar de mita electorală și de primarii cumpărați de la PSD, iar la primăriile reședință de județ, nicio primărie sub administrația PSD nu a primit niciun ban”.

Citește articolul integral PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro.